Известие

Collapse
No announcement yet.

Журналисти-монтьори :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Журналисти-монтьори :)

http://dnes.dir.bg/2008/03/18/news2784057.html

Ето и това, което ме забавлява:
    * Тупкането при неравна пътна настилка е признак за проблем при шасито или амортисьорите. Може да означава и износени колянови валове.
    * Цъкането, което се увеличава с ускорението, би могло да означава разхлабена част на някое от колелата или износване на основния колянов вал.
    * Силното виене често е причинено от вентилатора, когато има нужда от пренастройка,
    Тц-тц....
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

а предпазители на спирачките?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: Журналисти-монтьори

Първоначално публикувано от TRENDi

* Силното виене често е причинено от вентилатора, когато има нужда от пренастройка,
      Тц-тц....
      wowo а не може ли да се дължи на износване на ремъка на алтернатора например
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Re: Журналисти-монтьори

Първоначално публикувано от lyuli
        Първоначално публикувано от TRENDi

Тц-тц....
        wowo а не може ли да се дължи на износване на ремъка на алтернатора например
        Или виещи лагери на главини... Ще пусна едно коментарче, ако може да ме напътят, къде могат да ми пренастроят, който и да е вентилатор в колата
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Според мен кофти превод. Но все пак имайте едно наум че ако колата ви тупка е за нови колянови валове

Comment

моята като тракаше, тупкаше, хлопаше, виеше, скърцаше... що никой не позна на боб и таро какво й имаше

шарлатани
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
              Според мен кофти превод. Но все пак имайте едно наум че ако колата ви тупка е за нови колянови валове
              Ама всичките ли са за смяна или само десните 2 ?
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Като настроиш вентилаторите мове да литиш като Карлсон А това дето вият са вълците на колата
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Общо взето 90% от всички публикации, незасимо в коя област са подобни.Журналистите често пъти са страшно некомпетентни.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

тази година за приема по журналистика в СУ няма да има изпит по Български и Литература

не ми се мисли какво ще става тепърва
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ако е точен превода!...тия изтрепаха рибата!...трябват ми още мрежи да събирам бисери
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от mim
                        тази година за приема по журналистика в СУ няма да има изпит по Български и Литература

не ми се мисли какво ще става тепърва

Това с литераурата го разбирам, защото в повечето случаи да се потготвиш за изпита се свежда до зубрене на огромни теми. Но да няма изпит по български... леле. Те сега са невреоятно неграмотни, представяте ли си за в бъдеще какво ще става.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                          Според мен кофти превод.
                          Случвало ми се е да гледам по тв автомобилно предаване с " изгубени в превода" , ама айде там е в реално време (сигурно) и с комп. превод. Написано с толко неграмотен превод си е голям срам. Аматьори.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Те горките не познават и марките на колите,дори не си правят и опит да прочетат какво пише на тях!Преди доста време във вестник "Нощен труд" пишеше за една катастрофа в жк "Младост".Тогава бяха написали че РЕНО модел УНО се е ударило в друга кола,а на снимката колата беше ФИАТ ТИПО!

P.S. Не слгам всички журналисти под един знаменател.Има много интелигентни и умни сред тях!
                            ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                            ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                            ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Да ама има и много леш и сред журналистите и затова им излизат тъпотиите в пресата и нет-а. Колко мъка има по тоя свят....

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X