Известие

Collapse
No announcement yet.

Първата руска резачка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На някво състезание с поршета и подобни е завършила на трето място
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ето ви още една руска бегачка http://steer.ru/archives/2007/02/02/002630.php
        Attached Files
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Еволюция таратанци! Двигателя е под всякаква критика /абсолютно недостатъчен за обикновена кола, камоли за джип/ возията е гола вода и два пръста кал, остава мита за проходимостта, може да го пробутат на някой който само е виждал УАЗ, ма на мен след толкоз години в армията нещо не ми минава, така че:
          "Уат та фак ис дат?"
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

И това е интересно
            Lada Kalina 4wd Turbo – 1.6 литра, 197 конски сили!!!
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Новите лади според мен са адски грозни приличат на КИА .....най-добрата за мен си е жугулата Руско-Италианска красавица а и с ладовият мотор 90hp става убиец

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                Новите лади според мен са адски грозни приличат на КИА .....най-добрата за мен си е жугулата Руско-Италианска красавица а и с ладовият мотор 90hp става убиец
                На жигулата и други неща освен мотор и трябват... а Калина специално мяза на Опел Корса не на Киа
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Те само крадат технологии особено в автомобилопроизводството. Ужасни коли са това. Само нивата така показва и изпъква с някаква добра проходимост, но това е всичко.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                    Еволюция таратанци! Двигателя е под всякаква критика /абсолютно недостатъчен за обикновена кола, камоли за джип/ возията е гола вода и два пръста кал, остава мита за проходимостта, може да го пробутат на някой който само е виждал УАЗ, ма на мен след толкоз години в армията нещо не ми минава, така че:
                    "Уат та фак ис дат?"
                    Ти за коя кола говориш????? Каква проходимост ???? Двигателя на това е от АМG???? Цената му е около 2милиона долара ....... Абе общо взето не те разбрах

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Ти за коя кола говориш????? Каква проходимост ???? Двигателя на това е от АМG???? Цената му е около 2милиона долара ....... Абе общо взето не те разбрах
                      говори ти за уаз хънтър от последното дето изпрати - с джипката
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Ъхъ....
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Какав УАЗ бе хора . Това горе е линк към Русо-Балт даже отдолу съм прикачил и снимка на колата

http://steer.ru/archives/2007/02/02/002630.php

Ето и още намерих

http://www.segabg.com/online/article...=29&id=0001901
                          Last edited by Orm; d.m.y г., 20:54.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                            Те само крадат технологии особено в автомобилопроизводството. Ужасни коли са това. Само нивата така показва и изпъква с някаква добра проходимост, но това е всичко.
                            Познавам 1 прител които има лада нива и се опита да отиде до морето..но неуспя още на Пловдив се беше задъхал ..много трудно се върти волана ама адци трудно това само за полето никав асвалт не требе да вижда

B&B Racing | bb-racingteam.com
                            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Нивите и те само им се "носи" славата. За 100000км и всичко им е за смяна или е сменено.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                                Познавам 1 прител които има лада нива и се опита да отиде до морето..но неуспя още на Пловдив се беше задъхал ..много трудно се върти волана ама адци трудно това само за полето никав асвалт не требе да вижда
                                Аз мисля, че се изразих правилно. Казах, че нивата изпъква с добра проходимост и това си е безпорен факт, който съм виждал с очите си. Не е просто слава има много добра проходимост. Не съм казал, че има здрав двигател или добра возия и комфорт.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X