If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Колкото...толкова .....да не са те натоварили от статистиката нещо ....проучване...някакво си
Много си оригинален . Просто ми е любопитно ,защо ,нещо лошо ли има в това ? [/quote:2jmjvn5g]...нищо лично!.....избива ме от време на време простотия...извини ме
Колкото...толкова .....да не са те натоварили от статистиката нещо ....проучване...някакво си
Много си оригинален . Просто ми е любопитно ,защо ,нещо лошо ли има в това ? [/quote:umy4dr60]...нищо лично!.....избива ме от време на време простотия...извини ме [/quote:umy4dr60]
Няма проблеми ,на здраве
колега fred,кое съществителрно с каква буква е , не ме интересува ,камо ли ,че бЪЛГАРИЯ е с главна буква.!!!!!!! За филология не говори ,не пиши и не наблягай на нея! Както ,може би знаеш , по форумите ,не се пише в правилна форма , не се спазват препинателни знаци ,нито пък главни букви ! Така че ,моите уважения ,но когато баща ти може да си позволи да произнесе фамилията ИЛЧЕВ , тогава говори и поправяй такива -неуки като мен в българския език . Ае със здраве сега ..... или "ае" трябваше да го напиша с апостроф ?
Аз лично никъда не съм споменавал нещо за граматика, филологии или съществителни, просто ако си българин и пишеш България с малка буква е ... Казвам ти го, защото мислех, че има смисъл от напомняне, ама явно няма.
ПП баща ми е с много високо образавание,сигурно признася тая "сложна" фамиля, има го и в книгата кой кой е България например, ама не разбрах какво общо има той в тая работа, не си мерим бащите.
Със здраве и от мен, по тоя въпрос приключвам.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Опитах се да обясня ,че почти никой не спазва правилото за главни букви , пълен и непълен член ,както и препинателни знаци из форумите. Колкото до това ,че съм написал примерно България с малка буква , най -вероятно съм не съм обарнал внимание .Колкото до личното ми мнение за татковината ни , ще го запазя за себе си ,защото ,мисля ще срещна много негативи ,ако го споделая с вас .
Незнам какво против Клиото имате,но не го подценявайте,защото :
"The Clio V6 was between 2003-2006 the most powerful serial produced hatchback in the world with 255 bhp (190 kW), exceeding the Ford Focus RS (212 bhp), the Alfa Romeo 147 GTA (250 bhp) and the SEAT Leуn Cupra R (225 bhp), and only surpassed by the BMW 130i with 265 bhp (198 kW) and Audi S3 with 260 bhp (194 kW). "
Аз знам между ГТВ 3.2 и Хонда С2000 с доста туниг по нея, кое е по-бързото.
За Клиото, вервайте си
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
За разлика от теб базирани на личен опит с великата хонда...та дори имам и видео материал.
Но честно казано въобще не ме интересува кое, как защо би следвало да е по-бързо и по-най...
sigpic
За разлика от теб базирани на личен опит с великата хонда...та дори имам и видео материал.
Но честно казано въобще не ме интересува кое, как защо би следвало да е по-бързо и по-най...
Е то аз имам работа...спонсорствам...ти по цял ден клипчета правиш...
Ма ако взема една такава Хонда и съм голем тунингист и я тунингирам и понеже съм голем тунингист махнем V-Tech-о щото я разбирам, ми е ясно защо Алфа 3.2 кораб тежък ще я бие... :P :P :P
Я човеко со убаото пежо го подкрепям 100% Хондата ще ги прави смешни повечето така прекрасни Алфи за сумати пари... а по въпроса с ГТАто за 35,000лв. прекрасна кола на 1 милиард километра няма нужда да говорим щото за тези пари и още малко се яхаш на както беше написано РЕНДЕТО и пак всички ГТАата и прочие ще му дишат вредните емисии пък ще е и НОВО
Comment