Известие

Collapse
No announcement yet.

България е на път да направи втората си най-голяма грешка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pent
    ей сега още няколко аналога
    когато княжество България обявява своята независимост от турция не е ли подобен акт? а?
    Викаш... аналог, а?
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

в една или друга степен колкото и да не ти харесва
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Re: България е на път да направи втората си най-голяма грешк

Тия аналогии с Родопите са доста наивни, меко казано, защото първо, България не е била комунистическа федарация, която се разпада след рухването на комунистическата империя, не е водила след това 10 години безмислени войни, вследствие на които плъзнаха бежанци из цяла Европа, загуби всички изкуствено присъединени територии, включително и собствените си.
        Второ Турция въобще не и пука за Родопите, защото има огромна територия, иска да влезе в ЕС и т.н./тоест няма амбициите на албанците/а и двете страни сме членове на НАТО.
        Трето не виждам какво трябва да жалим Сърбия, която винаги е била на нож с българщината.Тия термини "македонска нация и език" са измислени от Комнитерна,СССР, сръбските комунисти и активно подкрепени от нашето БКП, начело с друграя Георги Димитров, национален предател, известен още с прозвището Жоро Тарабата.Тоя, беше съгласен станем Федарация с Югославия, да дадем Пиринска Македония на Сърбия и още други глупости, включетелно определянето на българите живеещи в Пиринския край, като "македонци".Не знам дали сте чели, но "създателя" на македонската азбука е българин, сърбоман, а за "големите си заслуги" /основно антибългарски/ има и награда от СССР.
        А колегата който цитира Ботев, да си спомни и стиха на Вазов, който сега стои на паметника на Незнайния воин, писан за българите загинали от "братския сръбски народ" край Сливница, нападналини в гръб, докато нашата войска чака на Турската граница, нападение от Турция, след Съединението.Да чете /или си припомни/спомените на Захари Стоянов, Раковски и т.н-там има доста писания относно антибългарските действия на Русия и Сърбия.
        А не знам дали слушахте и четохте за "любовта" към българите, от двама членове на ВМРО прекарали около месец в сръбски затвор, по обвиненние, че са скъсали флага на Сърбия.
        Ето и два линка относно Македония

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 1%8A%D0%BC

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0% ... 0%BA%D0%B8
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

приятелю аз творчеството на Ботев, Вазов и Захари Стоянов съм го чел, чета и ще продължавам да го чета! А за аналогиите с Родопите ще ме прощаваш, но бъркаш. нищо наивно няма. скоро ходил ли си там? но не в туристическите обекти и вилни зони. ходили ли си в истинското сърце на родопите, къде може с дни да не срещнеш църква, но пък джамии има поне 2 във всяко село. виждал ли си хората там? човече та те не говорят български дори! минавал ли си покрай новите и скъпо струващи мюсюлмански училища построеми със странното съдействие на "доброжелатели" от Саудитска арабия, Иран, и Сирия? знаеш ли че от години се знае че в тези училища преподават джихад и много от младежите които се взривяват идват от точно такива "училища" от всички краища на света. В родопите расте чудовище, което ще изригне изведнъж! също така не забравяй че именно през българия минава Пътят на коприната - един от най-големите канали за разпространение на дрога, която е основният поминък на талибаните и прочие гад! И за комунистическата федерация не съм съгласен. Та ние откровенно сме си били сателит на СССР и даже в герба на стария СССР е имало запазена лента ( всяка държава с съуча е изобразявана с лента върхи двата житни класа на герба) за нас. България си е била част от СССР но просто не го е имало на хартия! ха а пък за балканската война..ми да нападнали са ни и после сме ги нбили от тук до нош, ама не е това въпроса! покажи ми къде казвам че сърбите са супер пичове? никъде! аз твърдя че признаването на една самообявила се държава е противозаконно и е грешно политическо решение! И да всеки има права да се самоопределя като какъвто си иска! но да отделиш сепаратистка държава от територията на друга държава си е нарушаване на международното право! Сърбите винаги са били копелета и супер надути гадове но имат сърце и са невероятни патриоти! обявяването на България за независима държава от друга страна е било много преди да се напише въпросното международно право! така че ако ще правим аналог с тогава ми айде да грабнем по един меч и да се колим за нема нищо! несерионо е изказването ти! чстно да ти кажа не ми дреме нито за албанците нито толкова и за сърбите - дреме ми че тоа е много грешно политическо решение! ясно е че никой не иска да има големи и силни държави на балканите ( за великите сили говоря) и за това ни разцепват къс по къс. така е по-лесно да ни мачкат после!
          и как по точно ще се стигне неминуемо до признаването на Косово, като самата "държава" е с много неясен статут още и тепърва ще става страшно там! сега американците убединяват албанците и им помагат здраво, но нека видим какво се случи с другите им предишни обекти на помощ - Авганистан и Ирак. същият сценарий ще се разиграе и тук след време гаранция! Прекалено стратегичеко е мястото за да се изпусне току така! а за Турция и Родопите мисля че ти отговорих вече - турците са ни непричтни по подразбиранбе, но пък точно те грам не са заплаха! опасни са радикалните ислямисти, които бродят из родопите. Нищо против нямам исляма -- напротив това е най-миролюбивата религия ( доказано е вземи ти попорочети малко) въпроса е как е тълкуван корана, защото и инквизицията и кръстоносните походи са уповавани във вярата в Господ и библията - книга която категорично заклеймява насилието във всяка форма.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

и какво от това че сме членки на нато някои брасне ли те за слива и немога да разбера защо лъхъ такъв негативизъм от твоето изказване към русия наи малкото на тях трябва да сме благодарни че ако мога така да се изразя съществуваме като държава иначе сега щяхме все още да сме подчинени на турция или щяхме да бъдем някоя си тяхна провинция всичко е политика на братята американци от такива създаващи се конфликти имат полза само те ние нямаме никаква полза от отва признаване сичко е във наш минус като съседи
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
              и какво от това че сме членки на нато някои брасне ли те за слива и немога да разбера защо лъхъ такъв негативизъм от твоето изказване към русия наи малкото на тях трябва да сме благодарни че ако мога така да се изразя съществуваме като държава иначе сега щяхме все още да сме подчинени на турция или щяхме да бъдем някоя си тяхна провинция всичко е политика на братята американци от такива създаващи се конфликти имат полза само те ние нямаме никаква полза от отва признаване сичко е във наш минус като съседи
              олеееееее
              слънчице ти история учил ли си?

не ми отговаряй
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

не съм те и питал
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

А на олимпиадата в Китай ще ходим ли?
                  Въобще, от какво се диктува политиката ни в последните години.
                  И защо по дяволите Румъния, на която преди време се подигравахме, води много по - добра политика от нас?
                  Имаме ли национална доктрина, която да определя приоритетите на България ?
                  Е тая "нежна революция" ни изяде главата, защото ако бяхме действали като румънците, сега политиците нямаше да са толкова арогантни и нагли!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Положението е трагично...
                    Бих искал да кажа толкова много неща, но ще бъдат емоционални и не искам да мина разумната граница на приличие.....

Срам ме е от това правителство!
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

То няма правителство от което да не ни е срам от 90-та насам....

Пент, Тука няма да споря, но или не познаваш историята или не си я разбрал Повече коментари - само на живо !
                      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                      GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                        Пент, Тука няма да споря, но или не познаваш историята или не си я разбрал Повече коментари - само на живо !
                        аз ако не съм я разбрал -> добре, ще го оправим ще ми я обясниш на чаша уиски, ама какво да правим бате като 80% от сънародниците ни не са я разбрали? кой ще я обясни на тях? следата от комунистическите учебници по история още е дебела дори 19 години след промяната!
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз не искам да пиша, защото ще трябва да метнеме темата в коша.

Относно Косово там битката е за милиарди, може би много малко хора да не каже почти никой от вас не е светнат, че Косово и изключително богата на природни изкопаеми земя!!! за това е цялата дъндания около Косово
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

От всички безброй глупости, които е извършило нашето правителство, най ме е яд, че са най-големите дупедавци. Нямаме стабилна позиция като останалите страни. Или Русия, или Америка...докато царува такава нерешителност и страната ни ще е на това дередже!
                            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

стегнете се
                              поради что требе да сме на страната на сърбия?

чете история бе

кога българия и сърбия са били съюзници по някакъв въпрос?
                              никога ...

какво е положенито в западните покрайнини - вероятно добро? М!?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Грешите - нищо няма в косово /няма да пиша тая дума с главна буква/ малкото залежи на въглища около Митровица не са нещо интересно за никого!
                                Обаче там има нещо много важно за САЩ - базата Бондстийл /не съм виждал в живота си по голяма военна площадка от тази база/ Нали се сещате че и да има бази у нас и в Турция и където и да било щатите за всяко нещо ще трябва да питат съответното правителство и я получат разрешение, я не а в Бондстийл има нявероятно количество конвенционална военна техника, както и няколко хиляди американски войника - винаги на разположение, а и базата е част от противоракетния щит на Щатите срещу Русия...
                                ..Едно "лирично" отклонение през 60-те преди кубинската криза Хрусчов водел гости на вилата си на Черно море, давал им бинокъл и ги карал да гледат към Турция и питал какво виждат, всеки отговарял нещо но отговора на Хрусчов бил че вижда ракета разположена в Турция и насочена към дачата му. Благодарение на Договорите след кубинската криза ракетите Титан /ако не се лъжа/ са изтеглени от Турция за сметка на ракетите от Куба...
                                Та да се върнем пак на Косово о мижавото им правителство и мижавата им независимост, крепяща се на американско европейската военна машина, щото без международните сили сърбия ще прегази циганите там точно за 6 часа. косово е аутпост /дето се казва/ както и източник на ефтина работна ръка за Германия и Австрия /който е бил там знае за какво говоря/ ....и тук пак стигаме до националния интерес на България - трябва да се запитаме, аджеба, кой интерес ще поклати нашият фес та да ни пука....ей върху това предлагам да помислите всички
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X