Известие

Collapse
No announcement yet.

Якенца ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Якенца ...

Само за идея - ние не можем ли да си направим нещо подобно ?

;

;

Това е от колегите от швейцарския фен-клуб...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

идеята хич не е лоша,да не кажа че е брилянтна, а ако са пълно копие на тези още по-добре

Comment

Не че нещо ама много шарена ми се струва пущината - като коледна елха е . А иначе и аз съм за идеята
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

възможности за корекции винаги съществъват

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          ама много шарена ми се струва пущината
          шарена ам ав комплект с уепенките по колата наш кво става
          не е истина просто
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

става в габрово има някакви доста добре ги правят

Comment

ами на общото събрание Григор беше донесъл мостри на фанелки и якета на БМВ,Опел и други - като материя и изработка бяха много добри-та тези хора шият на ишлеме и доколкото разбах са готови да направят за клуба, много по- изчистени разбира се. Всъщност както ги одобри управителния съвет след допитване до членовете.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

направете такова и на peugeot..и да не ме биете много 4е не карам Alfa

Comment

само едно ли ?
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

ако искате може и пове4е да ми направите ...

Comment

Абе я за по лесно да ти намерим една Алфа и да те направим алфистка
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

тцтц добре хаиде...да обявя тогава..продавам пежо 407 4ерно на цвят..или хаиде сменям за алфа 147 ili 156 GGA пък за6то не и alfa spider /хи4 не съм нахална/

Comment

това ГГА неква нова алфа ше да е..... хмм като гледам обявата ше требе да добавиш оште 2 407ци ... и ако почерпиш мое мине
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Абе на знам ама ако това на снимката си ти, ще взема да си купя едно пежо аз ама 407 не ме кефи по добре 406 купе, ама ако може с красавица вътре

сори!!!

Comment

ами като си намери6 красавица кака ..6те има вътре

Comment

Working...
                              X