Известие

Collapse
No announcement yet.

Пиян шофьор уби 15-годишно момче на спирка във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пиян шофьор уби 15-годишно момче на спирка във Варна

По първоначална информация младият водач е карал пил, без книжка и е минал на червено.

Шофьор на "Мерцедес" уби на място 15-годишен ученик на автобусна спирка на във Варна. Малко след 08.00 часа сутринта на централния булевард "Осми приморски полк" осмокласникът Денислав Русков чака автобуса, за да отиде на училище. Шофьор на „Мерцедес” прави ляв завой ляв - от булевард "Чаталджа" към "Осми Приморски полк". При маневрата, обаче, автомобилът поднесъл - най-вероятно заради несъобразена скорост, качил се на тротоара и помел момчето. След това колата се завъртяла и се забила в стълб. ...

22-годишният шофьор на мерцедеса Хюсеин Нихат, освен че е неправоспособен, се оказва, че е карал пил-
    тестът с дрегер отчел над 1 промил, съобщиха за bTV от прокуратурата. След инцидента съучениците на убития Денислав бяха освободени от учебни занятия.

http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=110106

Ще оставя коментарите на вас...ако въобще има какво да се коментира.
    Преди 2-3 седмици , ако не ме лъже паметта, на кръстовището пред общината джип премина на червено и помете момиче студентка, което също е загинало.
    Да почиват в мир
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Днес сутринта видях мерцедеса като минавах покрай кръстовището. Тоя е карал като ненормален!!! Качил се е на поне 20-25-см бордюр и се е наврял между тролейния стълб, спирката и някакво дърво май беше. Колата беще намачкана отвсякъде. Тайно се надявах да е нямало жертви, но малко покъсно по радиото съобщиха скръбната вест...

Лека му пръст на момчето!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Както сме коментирали и друг път, като на война, поне две три жертви на ден, от глупост.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Алкохола пре*бава цялата работа...аз съм на мнение, че дори и сега глобите и наказанията са прекалено малки за пияни шофьори. Патил съм от пиян шофьор та знам какво е, за щастие беше малкият дявол

Жалко само за момчето...в разцвета на младостта си...
        Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Заради това, че много съжалявал турчинът ще се отърве с наказание от 3-10 години като се очаквало да му дадат минимална присъда...е това не го разбирам в нашата съдебна система, да караш пил и без книжка, да убиеш човек и такава присъда

Comment

Нелеп начин едно дете да си отиде от този свят.
            Кофтито е че тоя е бил толко пиян, че може и да си е седнал до колата да си почине след това.
            Грозна работа.

Ма след като Максим отнесе условна...тоя пич може и 2-3 годики да полежи и да си ходи...
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Blade
              Заради това, че много съжалявал турчинът ще се отърве с наказание от 3-10 години като се очаквало да му дадат минимална присъда...е това не го разбирам в нашата съдебна система, да караш пил и без книжка, да убиеш човек и такава присъда
              Можеш да очакваш и много повече...
              всички, които са в затвора са там, защото не са си платили, по една или друга причина...
              Ако си плати, няма да лежи и ден...повярвай ми!!

Comment

добре де бог да го прости детето,но този варненски кмет като знае чее толкова гадно това кръстовище защо него направи с регулировчик или поне с легнали полицаи,защо вБЪЛГАРИЯ след произшествието започват ама то това ама то онова и от цялата работа отличен материал за медиите,това за мен нее циви държава а прост една джунгла пълна със зверове,поклон пред паметта на детето.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
                  добре де бог да го прости детето,но този варненски кмет като знае чее толкова гадно това кръстовище защо него направи с регулировчик или поне с легнали полицаи,защо вБЪЛГАРИЯ след произшествието започват ама то това ама то онова и от цялата работа отличен материал за медиите,това за мен нее циви държава а прост една джунгла пълна със зверове,поклон пред паметта на детето.
                  Кръстовището си е ок. Далеч не е толкова проблематично. Светофарите там бяха променени наскоро. Просто ако си се засилил като за последно, дори и цяло полицейско управление легнало на пътя да сложи кметът, пак няма спасение. Малшанс, че се е случило толкова рано сутрин. Иначе при нормална натовареност, каквато е през деня, няма как да се засилиш толкова просто
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Както прочетох някъде, ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш

Comment

крейзи дуде, недей така
                      детето кому е виновно, че...
                      айде моля
                      като ще си пиете - ключовете от колата да си седят вкъщи, нека не страдат невинни от малоумщини
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                        крейзи дуде, недей така
                        детето кому е виновно, че...
                        айде моля
                        като ще си пиете - ключовете от колата да си седят вкъщи, нека не страдат невинни от малоумщини
                        Не съм си и помислил обратното, не ме разбра!!!

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                          Кръстовището си е ок. Далеч не е толкова проблематично. Светофарите там бяха променени наскоро. Просто ако си се засилил като за последно, дори и цяло полицейско управление легнало на пътя да сложи кметът, пак няма спасение. Малшанс, че се е случило толкова рано сутрин. Иначе при нормална натовареност, каквато е през деня, няма как да се засилиш толкова просто
                          не бе по новинините казаха че кръстовището било много анти аз не го знам просто съдя по инфото от медията

Comment

не бе по новинините казаха че кръстовището било много анти аз не го знам просто съдя по инфото от медията
                            Пълни глупости плещят медиите
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                              Пълни глупости плещят медиите
                              Така е, а и както спомена по-горе това не може да се случи през деня, когато улиците гъмжат от трафик, а и това кръстовище е едно от най-натоварените.

Comment

Working...
                              X