Известие

Collapse
No announcement yet.

Swatch сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Swatch сервиз

Здравейте.
    Някой да знае къде в София има сервиз на Swatch. Скъса ми се вевижката (а е адски специфична) и искам да си купя направо нова (а не да си взема само няколко резервни звена).
    Всяка информация е от полза.
    Благодаря.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

колега ако намериш контакти пиши, че и аз имам един Суоч скин, и се счупи на 1-вия месец, след което си стои на рафта...пък струваше 100 евро да го е.....
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Re: Swatch сервиз

Дали е не Суотч, или не не знам, но доста марки има има в тоя сревиз-На Солунска между градинката на Ангел Кънчев и Следващата пряка, в поскота от Славейков към Витошка, в ляво.
      Иначе аз ходя ако ми се наложи при един арменец, ЕТ Ончо, в безистена срещу кино Славейков, сега Бонжур.Безистена е този, в дъното на който е бирария Лучано.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

На улица цар Симеон,между Бул,Мария Луиза и бул Христо Ботев.Така ти го казвам защото незнам номера.
        Ако ти трябва разтегателна верижка,имам една оригинална!
        ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
        ALFA 156 2.0 1999 - бивша
        ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от alex 77
          На улица цар Симеон,между Бул,Мария Луиза и бул Христо Ботев.Така ти го казвам защото незнам номера.
          Ако ти трябва разтегателна верижка,имам една оригинална!

Имам някакъв блед спомен, че ми казаха в магазина преди 2 години, че сервиза им бил някъде около Халите.... Май е точно този. Благодаря ти.

П.П. Тя не е разтегателна, но е направена от медицинска стомана и нещо като смеска от калчук и гума. И като поостарее тази смеска се чупи много лесно. Зава искам да си купя направо нова верижка.....

Става въпрос ето за този модел
          http://eu-shop.swatch.com/eshop/uk/en/W ... 410GX.aspx
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

Боянски мн си ти е хубав часовника -дано да си го оправиш по-бързо.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Botsos имам същия модел Swatch, и на мен ми се скъса верижката преди повече от година,по-скоро тези черните свръзки!В Стз намерих такава същата но и същата само че тези черните са заменени с метални елементи!Цената беше към 60-70 лв. Ако държиш ще ти дам снимка на новата верижка, но е много по-здрава от старата!
              145, 1.6 I.E. Boxer
              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
              Subaru Legacy 2.5

Comment

Re: Swatch сервиз

Първоначално публикувано от fred
                ... в тоя сревиз-На Солунска между градинката на Ангел Кънчев и Следващата пряка, в поскота от Славейков към Витошка, в ляво...
                Мисля , че точно в тоя сервиз (само него си знам в София и е там от поне 15г.) си занесох 1 Ситизен ,че му беше паднало стъклото заедно с металния ринг. Майстора го огледа и вика "няма как да го оправя - пробвай с "канаконлит"".
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от yo
                  Botsos имам същия модел Swatch, и на мен ми се скъса верижката преди повече от година,по-скоро тези черните свръзки!В Стз намерих такава същата но и същата само че тези черните са заменени с метални елементи!Цената беше към 60-70 лв. Ако държиш ще ти дам снимка на новата верижка, но е много по-здрава от старата!
                  Идеята за заменянето на черните елементи с метални не е лоша.... НО! Ако ги сменя тях, трябва да си сменя и гривната.... а тя е същата като верижката на часовника....
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

еее, тя стана сложна! Но виж моя часовник и моята гривна как си пасват!
                    145, 1.6 I.E. Boxer
                    Subaru Legacy 2.5

Comment

Яко, но мойта гривна е малко по - различна. Да се надявам, че там ще имат такива звена... ако нямат - май и аз ще прибегна към тази далаверка....
                      Alfa Romeo 90 2.0 '87
                      sigpic

Comment

Оки, както си решиш колега!
                        145, 1.6 I.E. Boxer
                        Subaru Legacy 2.5

Comment

Някой може ли да даде снимка от bgmaps с местонахождението на този сервиз, че и аз трябва да го посетя

Comment

Мисля че в мола на стамболийски има такъв магазин ... ако в него няма в някой от останалите 2 мола трябва да има.. предполагам

Comment

По нагоре съм писал два магазина/сервиза, тоя на Солунска е фирмения, между Славейков и Витошка, карта не ти трябва
                              Last edited by fred; d.m.y г., 19:16.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X