If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами доста сме .
Най-тежко пострадалата, ми се видя да е на колегата Yureti...
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Чувал съм, че има някаква технология с вакум да се изправят вдлъбнатините без да се боядисва.
Дали е истина?
Има ли някой по-вече инфо?
Да, ето инфо http://paintfill-carding.com/contactus_bg_bg.html
Сервизчето се намира намястото на старата пожарна. На мен ми поправиха люспа на предното стъкло. Пробиха го и напълниха със специален полимер. Цяла зима не е мръднало. За градушки поправят ламарините без боядисване, но зависи колко са големи щетите. При мен има вдлъбвания при задните врати, вследствие на тъпанарско връзване на колата в ТИР. Не можаха нищо да направят за тва.
моята пострада миналата година на ралито в Сливен.Голям град беше.Все още не сам я оправил.Най пострадъл е предния капак.Тук в Стара Загора има един сервиз който ги изправя по този начин.Взимат към 15-20 лв на дупка.Май ще търся от морга запазен капак,шот не ми се китосва моя.А покрива така ще кара щото нема пари.
Даа прав си колег предния капак няма да издържи дълго време китосан. Ще се сцепи още на първата година, освен ако не го "шпакловаш" с алуминиев кит.
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Извинете ме за тъпия въпрос, но съществува ли някакво покривало за против градушка? Освен одеялото от нас..
Не че можеш да знаеш кога ще падне градушката, но все пак имаш малко време да реагираш преди големите "камъни".
...аз една година си спасих така колата с едно платнище ...с мой приятел, даже си бяхме сложили кофи на главите, че бая едра градушка падна!...голям смях беше за околните ....но нали знаеш кой последен се смее ...гараж, навес и т.н....дърветата много не помагат ...багажник с монтирана на него тента, която се разпъва също става ...шегувам се!...да не се засегнеш, ако си пострадал....
Момчета мен лятото ме застигна на пътя до Сливен Направо бях пред лудост спрях под някъв мост над пътя ама докато спра ми се е.а мамата....много е гадно да слушаш как колицата ти се охлопва от някви си парчета лед...УЖАСССССС
Оказа се обаче,че автомобилчето е доста устойчиво.Нямаше много поражения
Comment