Известие

Collapse
No announcement yet.

Малки хулигани.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малки хулигани.

Днес следобед в Свищов както си пазарувам от магазин за строителни материали гледам едно хлапе ми излопа каляската с два камъка. Направо не повярвах на очите си, хлапето има няма метър високо ми направи вдлъбнатина отляво отзад малко над стопа и отдясно драскотина. Добре, че не уцели стопа или задното стъкло. Докато изляза то вече изчезваше в някакви шубраци. Това съвременната младеж се развива крайно неправилно и откога е тая мода 7-8 годишни да се забавляват като целят на хората колите с камъни .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Такива да ги биеш малко им е...всичко е до възпитанието, което получават от родителите си, явно нулево...
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

75ts

мда крайно невъзпитана е днешната младеж според мен,то не е пиене псуване и.т.н
      споко колега на мене 2 девойки с колела ми спреха в левия заден калник незнам защо така решиха ,аз бех спрял па те решиха да спрат у мене,e какво да ги правиш деца
      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

!

Има оправия, хващаш го, набиваш го, то вика баща си и него набиваш!
        И му казваш да си възпита детето. Аз лично бих му начупил носа. Ако нямам каско. Ако имам само може да го ритна за начална скорост!
        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Не успях да го хвана, много бързо изчезна. Размина се само с пожелания по маичина линия.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Чух за Иван от Мюзик Айдъл, че преди няколко месеца замервал коли в Айтос с камъни и го гонили из някакви храсталаци а като бил малък си мерел учителките с камъни не е добре това момче това го разправя негов съученик
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ама трябва за ухото и при баща му да плати щетите и да го
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

стига бе тия деца са адски зли,арогантни,невъзпитани,нямат никакво уважение ииии....само с бой можеш да ги накараш да се кротнат или по скоро да хванеш родителите му и да ги направиш мата хари .Аз нали всеки ден ги гледам в училището к'во прават,как се опитват да прават учителите на луди в нашето училище има "клуб за ненасилие"аз бях в него но се махнах защото освен да ги набия друго нищо не мога да направа Класната ми какво ни е разправяла,как се държат с нея и колейките й като си спомня на тяхните години като видехме някои голям ученик и стояхме мирно били сме луди...като всички деца но на тия дребни гадинки...не им пука от нищо и се мислят за недосегаеми
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

децата не са виновни
                  почти всичко зависи от възпитанието, т.е. от родителите
                  тях е трябвало да 'благославя' колегата...
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg
                    децата не са виновни
                    ...не е точно така, силно влияние има и средата (приятелите).
                    ...I ain't talkin' bout Playboy
                    'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от ChinaLord
                      децата не са виновни
                      да и пак всичко иде от родителите , на мен 2 малки говненца , се питаха да ми свалат тазовете добре че пушех на балкона та ги видех и креснах
                      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ChinaLord
                        децата не са виновни
                        прав си, колега (затова написах 'ПОЧТИ всичко..')
                        но нали средата/приятелите и те се определят от други деца, също възпитавани от собствените си родители...
                        съвсем не искам да кажа, че всички трябва да са еднакви (както искаха 'през комунизЪма'), но един простак си е простак и в непросташка среда;казано по друг начин - насила не може да те накарат да направиш простотия (освен ако не ти идва отвътре...)
                        може и да не съм прав, но това е личното ми убеждение
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

По темата за малките хулигани и аз да се оплача - вчера тръгвам аз да излизам с едни приятелчета се бяхме разбрали да поритаме малко ... слизам аз и какво да видя - предното ми стъкло спукано От една съседка разбрах , че някакви хлапета са се биели с пръчки около колата и едното ударило колата ... Нямам коментар за децата на възраст между 7-10 години , не знам с такова възпитание и контрол какви хора ще станат ... накъде отива обществото
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                          X