Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание - Изсъхнали дървета падат....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание - Изсъхнали дървета падат....

Колеги, много внимавайте къде паркирате в София, защото срока на годност на тополите вече дава фира. Масово падат сухи дървета. Аз по-минала седмица се отървах леко от един клон, които се стовари на колата ми (на паркинга на института ми!!!) но вижте тук какво става:
    http://www.dnes.bg/article.php?id=49298

Днес и на моста Чавдар имаше яко трески пак от суха топола.

Понеже няма кой да прочисти града от тия дървета, просто гледайте къде спирате..... особено когато духа силно като днес.
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Сега като се прибирах точно пред мен падна един клон . Добре че спрях 1м. по-рано.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Ето на този клон стана жертва колицата миналата седмица
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Освен дървета падат и саксии, мазилки и какво ли не, да не говорим за някой рамаринен покрив примерно
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
          Освен дървета падат и саксии, мазилки и какво ли не, да не говорим за някой рамаринен покрив примерно
          Тия покриви като се засилят, могат да ти направят колата кабрио!!! Ужас направо!! То тия летящи предмети са много опасни за хората, все пак ако ти се счупи колата - голяма работа, преживява се, пък и ако е застрахована не се притесняваш от това, колко пари ще дадеш.
          145 1.9 JTD '99

Comment

камъните падат от небето падат .....
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

На мен в двора, където ми седи алфата отсякоха една череша, но не знам какво станало и дънерът прелетял на няколко см. от колата ми - право върху един лост, който се трансформира от П в M Голям късмет извадих
              '05 166 V6
              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

ТоЗи топъл ветрец рАЗкаЗа фамилията на всичко.До преди малко гледах преЗ проЗореца как летят маси, столове, клончета и т.н
                Grande Punto 1.9 Sporт
                98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

http://www.dnes.bg/article.php?id=49323

Вятър вие и руши
                    24.03.2008 16:25 9

Срутеният покрив на "Геопланпроект" ЕАД. Снимка: БГНЕС

Силният вятър в столицата създаде много работа на министерството на Емел Етем.

Три спасителни екипа ликвидират последиците в града. До момента са получени 32 сигнала от различни столични райони.

Сигналите, получени на Спешния телефон 112 са за паднали дървета, прекършени клони, надвиснали ламарини и други зле закрепени елементи от покривните конструкции на сградите.

В центъра на столицата има случаи на паднала мазилка от стари постройки и наклонени билбордове.

Силният вятър откърти част от ламаринения покрив на сградата на "Геопланпроект" на булевард "Цар Борис Трети".

Рекламни билбордове паднаха върху оградата на Столичната математическа гимназия на бул. "Васил Левски" и откъртиха част от тухлената конструкция. В околността са разхвърляни огромни тухлени парчета. Като по чудо пострадали няма.

Последиците от силният вятър в столицата са материални, каза директорът на областната дирекция на МДПБА Валери Младенов.

Той уточни, че до момента няма данни за пострадали хора в София, макар че очевидци съобщиха за Dnes.bg за инциденти, при който срутила се мазилка в центъра на София удари младеж.

Още сутринта силният вятър повали топола в столичния квартал "Света Троица", която премаза два автомобила.

Десетки сигнали продължават да валят на Спешния телефон 112.

Обстановката в останалата част от страната: От "Гражданска защита" съобщиха, че вятърът е прекъснал електрически проводници в Монтанско.

Цялата покривна конструкция на ОУ" Кирил и Методий" във Велинград се е срутила в двора на учебното заведение, съобщи помощник-директорът Ася Мечева.

Няма пострадали ученици и училищен персонал; инцидентът е станал след приключване на последния учебен час.

Comment

Comment

Я елате да видите в бизнес парка как ламаринена ограда на строеж се разхожда из паркингите.....
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                        Alfa Romeo 90 2.0 '87
                        sigpic

Comment

ъ нещо излезе два пъти
                          ма то и дъгите са две

Comment

и аз съм я снимал, ма мойта е много по добра от на тиквата.....
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

аз случайно на България и случайно с фотоапарат от колата
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                              X