Известие

Collapse
No announcement yet.

за Ванката от Music Idol

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от isoiso
    Над 70 000 SMS-а само тази вечер.
    дали?

ако 3 смс-а дават разлика 1% дали са 70 000 тотала

не ми се смята
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от TS
      Първоначално публикувано от galinves71
      Дразни ме тоз паляк.
      явно му завиждаш :P
      И на кое по-точно да му завидя ве,артист? На простащината ли? Всеки си има мнение така,че ако не те кефи,пали и бегай.........
      А ти къв му беше?
      на адаша му племенник а на другия зет компренде ?

Comment

Дразни ме тоз паляк.
        явно му завиждаш :P
        И на кое по-точно да му завидя ве,артист? На простащината ли? Всеки си има мнение така,че ако не те кефи,пали и бегай.........
        А ти къв му беше?
        на адаша му племенник а на другия зет компренде ?
        Браво.
        Сега ще тръгнеш да оборваш всеки на които не му допада ли?

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          Над 70 000 SMS-а само тази вечер.
          дали?

ако 3 смс-а дават разлика 1% дали са 70 000 тотала

не ми се смята
          Какви 3смс-а какъв процент? Говореха за разлика 3 смс-а между 2-я и 3-я в някакъв момент, ти ще изкараш че 300смс-а са 100% казаха го сами в предаването - над 70000смс-а само за тоя кръг.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ново шоу: "Чисти с мен"
            http://www.dnes.bg/article.php?id=49913
            Из съобщение на Столичната Община:

Столична община организира пролетно почистване на София.

Кампанията ще бъде открита официално в събота, 5 април от кмета Бойко Борисов в Борисовата градина до езерото „Ариана”.

Съгласно утвърдената план-програма на кмета, сбирането на боклуци от междублоковите пространства и подкастрянето на дръвчетата ще се проведе в периода от 7 до 18 април и ще бъде под мотото „Чисти с мен”.

По време на кампанията ще се почистват следните общински обекти: обществени паркинги и други публични места в столицата; паркове, градини и детски площадки; дворовете и прилежащите територии на училища, детски градини, ясли и други места на съсредоточаване на подрастващите; прилежащите територии на офиси, банки и административни сгради.

До езерото „Ариана” кметството организира информационен център, в който гражданите могат да получават информация за хода на пролетната кампания и, при желание от тяхна страна, да получават материали, необходими за почистването – чували и ръкавици за еднократна употреба.

За информационното осигуряване на кампанията е заснет видеоклип, изготвени и разлепени са 12 хиляди обръщения към жителите на София, 5 хиляди плаката, както и шапки и тениски с логото на кампанията – „Чисти с мен”.

В заключение Борисов призовава с личното си участие гражданите на София да станат съпричастни на проблемите по поддържане чистотата на града.

И ако си мислите, че всичко казано дотук е измислица, минете в събота около "Ариана", вземете си шапка и тениска, не забравяйте ръкавиците, защото: "Граждани, гответе се за отпадъци!" (лозунг от 80-те години на кампания за събиране на вторични суровини
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

хахаха тоя е луд бе :Д 2 пъти го гледах и вече ми е лубимец
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1182653
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                  Ново шоу: "Чисти с мен"
                  http://www.dnes.bg/article.php?id=49913
                  Из съобщение на Столичната Община:

Столична община организира пролетно почистване на София.

Кампанията ще бъде открита официално в събота, 5 април от кмета Бойко Борисов в Борисовата градина до езерото „Ариана”.

Съгласно утвърдената план-програма на кмета, сбирането на боклуци от междублоковите пространства и подкастрянето на дръвчетата ще се проведе в периода от 7 до 18 април и ще бъде под мотото „Чисти с мен”.

По време на кампанията ще се почистват следните общински обекти: обществени паркинги и други публични места в столицата; паркове, градини и детски площадки; дворовете и прилежащите територии на училища, детски градини, ясли и други места на съсредоточаване на подрастващите; прилежащите територии на офиси, банки и административни сгради.

До езерото „Ариана” кметството организира информационен център, в който гражданите могат да получават информация за хода на пролетната кампания и, при желание от тяхна страна, да получават материали, необходими за почистването – чували и ръкавици за еднократна употреба.

За информационното осигуряване на кампанията е заснет видеоклип, изготвени и разлепени са 12 хиляди обръщения към жителите на София, 5 хиляди плаката, както и шапки и тениски с логото на кампанията – „Чисти с мен”.

В заключение Борисов призовава с личното си участие гражданите на София да станат съпричастни на проблемите по поддържане чистотата на града.

И ако си мислите, че всичко казано дотук е измислица, минете в събота около "Ариана", вземете си шапка и тениска, не забравяйте ръкавиците, защото: "Граждани, гответе се за отпадъци!" (лозунг от 80-те години на кампания за събиране на вторични суровини
                  Двамата шоумени са идентични и са начело - всеки в своятата класация
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Ванко вече не му се работи за BTV и за назидаващи чичковци, жалко.
                    sigpic

Comment

Ванко просто се наака. Кефех му се до едно време, но той прекали и мина границата.
                      Но вътрешният ми глас говори, че в срядаще се обяви смс-гласуване дали да го изгонят. Т.е., че всичко е по сценарий .
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Може да се обяви естествено гласуване, за да се печели от наивниците, които пускат SMS, ама не знам какъв е сценарият, просто Иван си остана на равнището на посредствен провиницален скандалджия /радост за масовия българин/, а всеки продуцент или там собственик на предавенето ще се възползва от ситуацията, това е нормално.Ако пееше пак ще се възползват, а според мен може и директно да си го изгонят, което е най правилно
                        sigpic

Comment

Ванко вече не му се работи за BTV и за назидаващи чичковци, жалко.
                          напротив ,ванката затвърди договора с медията,утре ще има (тука има тука нема) за или против да го върнат,нали знаете КИНТАЦО БРАТЧЕ

Comment

Накрая ще стане като с Найден в Биг Брадър. Те си бяха решили да го изгонят, ама хайде да гласуват хората ужким. И сега е същото. Всичко е сценарий. Язък за момчето само. Той не е чак гакава лига. Завършил е Музикалната академия /оперно пеене/ все пак.
                            ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                            ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Да, като Нед ще стане, защото е глупак, а не защото има сценарий, а защо сам Иван си избра пътя на простака, не че някой друг го е вкарал в рамки(
                              sigpic

Comment

Искам да пуснат предаване на Иван Ангелов по някоя телевизия ама по същото време в понеделник да видим кой ще гледа Мюзик айдъл за съжаление няма да стане. Ще го гоним ама чакай да пуснем още едно гласуване кой бяга от 150 хилки, ах мама ви алчна
                                sigpic

Comment

Working...
                                X