вчера межди 19:30 и 21:00 до НБУ са ми разбили ключалката на дясната врата (която не се отваря, защото въпросната ключалка е преебана) и са отворили колата. Липсва касетофона без панела, слънчевите ми очила и сака с мега потните ми дрехи от фитнеса! няма да обяснявам какво мисля за извършителя, нито замайка му....просто ми стана супер криво, защото аз набивам яко кинти по колата за да изглежда добре и да ми е кеф да я карам, а някой решава че тези 50 лв които ще изкара от касетофона са супер добра оферта....няма дакоментирам и отношението на тетката в 6-то РПУ, която ми се скара че не знам как името на шибаната улияка на която съм спрял....няма да коментирам и отношението, което видях в Булинс защото явно 800-те лева които им давам годишно не са за да ми оправят колата когато нещо подобно се случи....само ще кажа - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ми ГТВ-то....
Collapse
X
-
Re: Разбиха ми ГТВ-то....
Първоначално публикувано от bouncerвчера межди 19:30 и 21:00 до НБУ са ми разбили ключалката на дясната врата (която не се отваря, защото въпросната ключалка е преебана) и са отворили колата. Липсва касетофона без панела, слънчевите ми очила и сака с мега потните ми дрехи от фитнеса! няма да обяснявам какво мисля за извършителя, нито замайка му....просто ми стана супер криво, защото аз набивам яко кинти по колата за да изглежда добре и да ми е кеф да я карам, а някой решава че тези 50 лв които ще изкара от касетофона са супер добра оферта....няма дакоментирам и отношението на тетката в 6-то РПУ, която ми се скара че не знам как името на шибаната улияка на която съм спрял....няма да коментирам и отношението, което видях в Булинс защото явно 800-те лева които им давам годишно не са за да ми оправят колата когато нещо подобно се случи....само ще кажа - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!Lexus IS200
Comment
-
Спасението срещу тия набези е -..да си змиеокротител!!!...да си пуснеш една кобра, или там някоя усоиница....и нека да барат наркоманчетата....застрахователите всеки сам си ги избира!...няма задължителни!....таз година, като са некоректни ...догодина при съседите
....има и застрахователен надзор за измекяри.....но е ходене по мъките...то Булгаристан си е мъка
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
ами след като описах щетата по патрона и по вратата, видях че всъщност дебилите не са записали че ми няма касетофона......щото те нали са ми отворили колата да се посгреят малко и са си тръгнали после. така и така бях тами реших че ще си заведа и всички други драсскотини по колата. направих го. описах че колата зимата е седяла на пракинг защото е неподхопдяща за каране в такива условия и след като съм я измил констатирам следните щети, повредена боя, драскотини едно-друго ...общо взето нормалните глупости след всеки зимен сезон. леличката обаче вика аааааа не може така! всяка щета с отделно уведомление! ми убуу. писах Война и мир 8-том и се нареждам въоръжен с 3 уведомления в ръка. измислих си некви глупости защо е одрано тук и там...щом не им изнася истината кво да праим! и о небеса! друга тетка.. ааааааа кви са тея 100 уведомления не можа ли в едно да ги напишеш? е мама ти дееба проста нали тва бях направил! сто скандала па некъв тежък тарикат дойде цъка гледа и накрая - ами шефа ще трябва да каже дали ще ти платим щетите! то не може да събираш щети и да ги заведеш накуп! не става! е добре бееееее дебил! ами обясних защо е така! ми не може. хубаво. тоя капак вида така надупчен от камъчета и сол няма да ти го платим със сигурност. тва било от много отдавна. я виж мойто момче в полицата от 9.11.2007 пише ли че капака е повреден? не? значи ще платите и ще викате ура! да сте гледали! скандали страшни бяха! 5 часа откарах на крак!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
До НБУ не спирайте!!! в последната половин година са разбили тия скапаняци над 30 коли за който аз знам смятайте колко са по принцип, тия даже не потбират..... В 6-то се праат на луди имаше една вечер патрулка след яки скандали и толкоз. Колега не се ядосвай защото единия от апашите беше жестоко пребит преди няколко месеца...... та найстина всичко се връща......
Comment
-
Оправия няма колега. На баща ми на колата му крадяха тасовете3 пъти подред. В Аутотехника тия тъпи тасове струваха 60 лв. единия мамка им. Една вечер след като ги дебнах 2 нощи под ред набарах шибаните наркоманчета да дърпат завързаните със свински опашки тасове. Единия ми избяга ама другия го отнесе и за двамата. После не можеше да си каже името на полицаите, че викаха и линейка заради тоя боклук.
Аз имам идея. Ако са толкова често кражбите там да им направим една засада, щом полицията не си мърда пръста. Оставяме една кола отключена с панела на касетофона и чакаме на 100-200 м. Аз ще ги зема за част от секундата тия 200 м. ако видя някой да ми пипа колата.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Много съжелявам колега.Искам да кажа,че и застрахователна компания:ИНТЕРАМЕРИКАН:са също измамници и скапани педали,само рекламата им е голяма...не застраховайте при тях.За един картер,маслена помпа,греда и труд изплатиха след два месеца 410лв,ПОМИАРИ скапани.AlfaRomeo-166-2.4JTD EH0590
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerами след като описах щетата по патрона и по вратата, видях че всъщност дебилите не са записали че ми няма касетофона......щото те нали са ми отворили колата да се посгреят малко и са си тръгнали после. така и така бях тами реших че ще си заведа и всички други драсскотини по колата. направих го. описах че колата зимата е седяла на пракинг защото е неподхопдяща за каране в такива условия и след като съм я измил констатирам следните щети, повредена боя, драскотини едно-друго ...общо взето нормалните глупости след всеки зимен сезон. леличката обаче вика аааааа не може така! всяка щета с отделно уведомление! ми убуу. писах Война и мир 8-том и се нареждам въоръжен с 3 уведомления в ръка. измислих си некви глупости защо е одрано тук и там...щом не им изнася истината кво да праим! и о небеса! друга тетка.. ааааааа кви са тея 100 уведомления не можа ли в едно да ги напишеш? е мама ти дееба проста нали тва бях направил! сто скандала па некъв тежък тарикат дойде цъка гледа и накрая - ами шефа ще трябва да каже дали ще ти платим щетите! то не може да събираш щети и да ги заведеш накуп! не става! е добре бееееее дебил! ами обясних защо е така! ми не може. хубаво. тоя капак вида така надупчен от камъчета и сол няма да ти го платим със сигурност. тва било от много отдавна. я виж мойто момче в полицата от 9.11.2007 пише ли че капака е повреден? не? значи ще платите и ще викате ура! да сте гледали! скандали страшни бяха! 5 часа откарах на крак!
То това е проблема. Аз не се притеснявам толкова че ще ми ударят колата или че ще я разбият, а после с тия застраховки е едно ходене по мъкитееееее... нали и аз съм ударен, та знам. Колата се случва, ДАНО НЕ СЕ СЛУЧВА ПАК, но се случва да я разбият помияри, ама после това е непоносимо... в правото си си, пише го в полицата и т.н. и пак няма оправия... първо полицаи, после застрахователи и накрая мани парите за всичко, ами колко нерви и време си строшил за тая тъпотия!!
ДАНО НИКОЙ НЕ ИЗПИТА ТАЯ ГАД ВЪРХУ СЕБЕ СИ - пожелание към всички колеги!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
bouncer-e, уверен съм, че ако беше клиент на възневидяната от теб Уника, отношениято щеше да е по-различно (в добрия смисъл на думата). Навремето стана дума за отеделните застрахователи. Иначе съжалявам за станалото. Жалките наркомани не пропускат добра възможност, отрепки гнусни! Бързо да я стегнеш дано!Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
Comment