другата ми кола е застрахована в Уника. на светлинни години са от Бул инс напред. много по-бързо и ефективно действат уника. Обаче моят агент в Уника е ебати киселяка и много ме дразни! догодина в никакъв случай няма да се занимавам с Булинс повече! край! или Армеец или Уника.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ми ГТВ-то....
Collapse
X
-
Защо бе...виж Булинс кви са пичове...искаха да ми задържат тоталката и да ми изплатят 80%...
Тва Булинс е пълен ташак! Никога повече!
Ако ще само те да останат, няма да си я застраховам при тях!
Comment
-
И аз съм на Бул Инс... Голямаааа мъка беше да ми изплатят едно кирливо огледало
Иначе пред НБУ спирам всеки денТам уча... Днес колата ми стоя до 20.00 там... Направо ме е страх, но къде да си спирам колата
Съжалявам човече...Знам какво е да ти разбият колатаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Абе верно е, един питон да дреме там върши работа, лошо е ако се намуши по кьошетата, навремето, като водих котката си на море, та като се набута под таблото, я извадих от към жабката едвам, добре прашасала, а я си представети питон къде може да се свреAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от milko_166Много съжелявам колега.Искам да кажа,че и застрахователна компания:ИНТЕРАМЕРИКАН:са също измамници и скапани педали,само рекламата им е голяма...не застраховайте при тях.За един картер,маслена помпа,греда и труд изплатиха след два месеца 410лв,ПОМИАРИ скапани.Аз съм доволен от тях, след интервенцията ми по картера. Платиха ми за три дни по "бърза писта". А и GENERALI все пак са италиянци
Comment
-
Винаги е много кофти когато установиш,че някой боклук ти е пипал колата.Дано се оправиш по-бързо с тези измамници(застрахователите)
Иначе аз ведъж съм ползвал услугите на Автокаско към Армеец и бях доста доволен.Платиха прилично добре(останаха даже пари) и за срок от 7 дни
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
Comment