Известие

Collapse
No announcement yet.

Преминаване към различен вид гориво.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control
    отговорите в анкетата са красноречиви! И най- заклетите фенове на дизела, не са гласували, че никога няма да карат бензин! Да си признаят поражението дизелджиите и да се приключва спора по темата!
    хахах
    то по-скоро обратното.
    Всички са били заклети фенове на бензина и са гласували, че са минали на дизел
    Просто са приели правилната вяра
    Аз съм един от тези фенове и гласувал от бензин към дизел
    Просто нямам възможност да отговоря с два отговора, защото след като съм приел вярата, то никога няма да карам бензинка.
    Естествено, винаги бих карал едно куатропорте, нищо, че е бензиново
    Ама да изкарат пак някое 400-500кс дизелово агрегатче, мислиш ли, че ще карам бензинката
    Зависи от коя страна поглеждаш на нещата
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от bo
      Първоначално публикувано от Mind_Control
      отговорите в анкетата са красноречиви! И най- заклетите фенове на дизела, не са гласували, че никога няма да карат бензин! Да си признаят поражението дизелджиите и да се приключва спора по темата!
      хахах
      то по-скоро обратното.
      Всички са били заклети фенове на бензина и са гласували, че са минали на дизел
      Просто са приели правилната вяра
      Аз съм един от тези фенове и гласувал от бензин към дизел
      Просто нямам възможност да отговоря с два отговора, защото след като съм приел вярата, то никога няма да карам бензинка.
      Естествено, винаги бих карал едно куатропорте, нищо, че е бензиново
      Ама да изкарат пак някое 400-500кс дизелово агрегатче, мислиш ли, че ще карам бензинката
      Зависи от коя страна поглеждаш на нещата
      Ако гласуваш с Никога няма да карам бензинова "резачка", то явно е че си минал от бензин на дизел или винаги си карал дизел! Но факт е, че никой не отрича бензина на 100%. За да е по- точна анкетата трябваше да има само Никога няма да карам бензинова "резачка", без да има Минах от бензин на дизел.
      Lexus IS200

Comment

А за да е най-точна трябваше да има само 1 точка - чешем си пръстите тука
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

След няколко години ще има анкети от сорта, кое е по- добро: водороден или електрически двигател
          Lexus IS200

Comment

99та е Поло-то и не е семейно ! Предимно ме возят, амааа нема да се оплакваме я Мойта има джам за смяна и... ламбда (за кой ли път)... ама пак няма да се оправдавам.
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
              99та е Поло-то и не е семейно ! Предимно ме возят, амааа нема да се оплакваме я Мойта има джам за смяна и... ламбда (за кой ли път)... ама пак няма да се оправдавам.
              Ламбда??????????????????????
              стига бре Насееее нали ги сменихме заедно ?????? ехх

да не искаш да ми кажеш, че и мен тва ме чака....
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

абе аз може и дизел да карам ама по-добър от ванкеловият двигател за мене няма
                Алфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98

Comment

По-добър за какво ? Те доста често работите са почти идеални, само ако я нямаше тая малка пречка

За ламбдата.... ми дошло и времето! Може при мен да е проблема само стискаме палци

Comment

Преди алфата имах Рено (дизелово).
                    Гласувам с "Абе все тая, важното е да ме вози ", защото не си избирам колите по горивото Е вярно, че предпочитам бензин..
                    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

А според мен това "НИКОГА..." в отговорите бърка малко работата... Как така никога? Нали знаете - "никога не казвай никога!"...
                      Аз лично подбирам автомобила (от гледна точка на работното гориво) спрямо нуждите и целите ми.
                      Когато искам да си създам малко емоция - качвам се на Алфата.
                      Когато трябва да изминавам често кратки разстояния в града - ползвам една чорлава Фиеста 1,1CLX бензин.
                      Когато се налага да пътувам (до Сф да речем) - ползвам "печката" на тъщата (сори за богохулството!) Fiesta 1,4TDCi или Peogeot 406 2.0 HDi.
                      Та затова не мога да кажа "никога бензин" или "никога дизел". Обикновено е според нуждите и обстоятелствата
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Остави ги! Опитват се да се изкарат по-черни и от дявола

Comment

Working...
                        X