Абе и Бразилия падна от Франция странно ама станалото си е вече история, па кой крив няма значение. Лошото е че не даваха мача и не можа да се получи организация от наша страна
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА води на Ливърпул
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
даваха мача, ама каде...
аз го гледах на компа от http://media.gov.kw/.
Ей на тоз адрес го броудкастваха http://82.145.212.24/ktv3
Това е някаква кувейтска телевизийка. Малко гадно се виждаше, ама няма пълно щастие.
Де да знам да влезна преди това във форума да кажа
На нашите им искали 40К евро за ТВ права и за разлика от кувейтците са се стиснали.
Иначе и аз си падам от Левски, ама нека и ЦСКА-то да се радват. Само дето утре цял ден ще слушам тиради за отбора, който победил "безапелационно" европейския шампионAlfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Абе аз вече ги слушам тирадите -" Левски като направи това ела ми се обади" даже не ми дават да се зарадвам и аз-щот съм бил Левскар2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Добър мач!
Левскар съм, но съм крещал като полудял за ЦСКА - става ли дума за игра в чужбина вече съм 101% на национално ниво!
Иначе мача го даваша и по Евротур сат мрежата /аз там го гледах/ веднага след ккрая спря излъчването - беше от Кувейтската КТВ3.
Яд ме е, че ако бяха продължили с силно темпо - атака нон стоп - имаш шансове за още голове...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
сега каквото и да казвате колеги ЦСКА вчера напрви един страшен мач и ако имаше поне малко от късмета който имаше ливърпул у нас на 1 и 3 гол то и ние можеше съвсем спокойно да сме направили едно 2:0 на Анфиилд....Ше ме извиняват много всичките Левскари с тезата за 3-ти те резерви....И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....
Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'
Comment
-
Първоначално публикувано от Red Devil.... И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....Кой е казал, че скиорите не могат да играят футбол
Не мисля, че Ливърпул е пуснал фандък на ЦСКА, защото така ги е кефело
Това е букмейкърски ходКой е залагал на ЦСКА в онзи ден
Никой
Така, че не спорете, защото ако в БГ футбола се търгува, то на Запад отдавна е много печеливш бизнесsigpic
Comment
-
И аз това си мисля честно казано- не ви ли се привижда един череп около цялата работа?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
[quote=Dodo 155]Първоначално публикувано от "Red Devil":42ihkpkt.... И не ви го пожелавам,но ако почнем да пеем за публикум вместо олимпия ще трябва да се засрамите,половината отбор са скиори....Кой е казал, че скиорите не могат да играят футбол
Не мисля, че Ливърпул е пуснал фандък на ЦСКА, защото така ги е кефело
Това е букмейкърски ходКой е залагал на ЦСКА в онзи ден
Никой
Така, че не спорете, защото ако в БГ футбола се търгува, то на Запад отдавна е много печеливш бизнес[/quote:42ihkpkt]Абсолютно си прав бате аз мисля 4е този ма4 си беше сериозно 4ерно тото с проверена информация на еврофутбол коефициента за ЦСКА беше 10
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment