Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ!!!

Колеги искам да ви питам за съвет относно уплатненията и корите на вратите на моята Алфа 155 ,.. След автомивка много гадно скърцат какво да ги направя, с какво да ги напръскам? Одавна бях чел тук във форума за някакъв спрей като силикон с които като ги напръскаш спират да скързат. Искам също да питам каде в София могат да ми излеят споилер по поръчка. Моля за адреси и телефони.

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Re: Малко помощ!!!

Пробвай за уплътненията силиконов спрей или глицерин, може и течен парафин тоже, от аптеката примерно.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Аз бях писал! Силикинов спрей от бензиностанция Shell! на мен ми върши перфектна работа!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

За уплатненията добре но може ли с него да наръся и корите на вратите ще стане ли ???

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Колеги кво стана никой ли не знае къде в София правят спойлери по поръчка.

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Re: Малко помощ!!!

Първоначално публикувано от pesho ot vraca
            Колеги искам да ви питам за съвет относно уплатненията и корите на вратите на моята Алфа 155 ,.. След автомивка много гадно скърцат какво да ги направя, с какво да ги напръскам? Одавна бях чел тук във форума за някакъв спрей като силикон с които като ги напръскаш спират да скързат. Искам също да питам каде в София могат да ми излеят споилер по поръчка. Моля за адреси и телефони.

АЛФА 155 1.8TS 94г.
            и не само в София

Comment

Интересува ме за София, защото не ми се ходи чак до Пловдив, а там знам за поне два.

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

Working...
              X