Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха кола със сила...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднаха кола със сила...

Въпреки,че и аз неразбрах точно ето какво се случи преди няколко часа (около 2 сутринта):
    Стоя си аз на работата (рецепция на хотел) и гледам едно момиче притичва по улицата,зад нея чувам,че някой вика. Излизам и виждам едно спряло такси с клиенти а на няколко метра от него някакъв човек облечен с костюм блъска по покрива на една кола и вика "Излизай от колата,излизай от колата" . Помислих си,че е поредният пийнал повечко и се прибрах. Виковете обаче не спряха ,но понеже бях вътре не ги разбирах. След секунди тези отвън сериозно започнаха да свирят с клаксуна. Ядосах се и звъннах на полицията да прати една патрулка да ги осмири,че щяха да събудят квартала,а и не ми се занимаваше с глупости. Обаче докато говоря с полицая чувам,че някой вика за помощ,затварям и излизам ,правя две крачки и гледам колата тръгва с мръсна газ и изчезна. Ядосвам се,че напразно съм се обадил на ченгетата,обаче в същото време един човек върви към мен и ми вика "Ей тука никой не помага,дай да се обадим на полицията" Казах му ,че вече съм се обадил и като се приближи видях,че е целият в кръв ,тогава се усетих,че работата е по-сериозна.В това време долетяха цивилни полицаи ( за по-малко от 2 мин ) ,питаха какво става,качиха човека с тях и изчезнаха.
    Това всичкото се случи за по-малко от 5мин ,сигурен съм,че крадеца са го хванали ,просто няма къде да избяга с толкова полиция и то при положение,че има една минута преднина,но сега като се замисля за ситуациата и ми става тъпо. Откраднаха на човека колата при положение,че имаше хора наоколо и то му я открадня някакъв с костюм ,а още по-тъпо беше,че аз си влезнах в хотела без даже да разбера за какво става въпрос.
    Та така ,внимавайте и ако можете помагайте в такива случаи
    http://www.thegamefactory.fr/

Тя наглостта край няма , най-вероятно му е изтекла на човека застраховката, а къде стана това че ми е много интересно

Comment

Стига бе мислех че времето на този тип кражби е отминало още след мутрите по Берово време
      Просто не искам да си помислям как някой може да ме изхвърли от колата и да отпраши - ебаси гадното
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Предполагам е станало в Франция???...
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

е сега видях как едно бронирано мерцедесче и от отзад охраната един Ван , е тия от вана блъскаха с дръжката на пистолета не некав друг да им направи път
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

да във франция стана,но да не се случва на никой. Последно гледах някякви статистики,че този тип обири са се увеличили много
            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Working...
            X