Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми споилера при НБУ!Възнаграждение за инфо!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

вчера към 9:10 срещу новият паркинг на НБУ биде гепен един боклук, който всячески се опитваше да отвори едно пежо 206......мммдаааааа
    бяхме 8 човека и почти всички бяхме пострадали по един или друг начин от набезите на боклуците! забавно беше......а тоя дебил скоро няма да пипа коли.....
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед...
      Скоро скоро здравословното му състояние няма да му дава възможност да краде...
      Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

[quote="cassillas"]Ето снимка на откраднатия споилер![/quote
        ]
        Виж в раздел продава ....май е излезнала твоята "обява"
        http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=22302
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
          На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед...
          Скоро скоро здравословното му състояние няма да му дава възможност да краде...
          Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби

Пичове, по-леко с изказванията!
            Не можем да набеждаваме някой, ей така. Прегледайте всички мнения на този потребител и ще видите, че има спойлера от преди да изчезне на колегата неговия.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
              Първоначално публикувано от Бобби

Пичове, по-леко с изказванията!
              Не можем да набеждаваме някой, ей така. Прегледайте всички мнения на този потребител и ще видите, че има спойлера от преди да изчезне на колегата неговия.
              ...ако е така!!!...може поне да си го купи изгодно ....SORRY...не ставам за ченге
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от 156
                Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"
                Точно там са ми крали радиото от колата (предишната) посред бял дена и с кучето вътре.......... яко наркоманчета има там
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! :P
                  Last edited by cassillas; d.m.y г., 13:13.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                    вчера към 9:10 срещу новият паркинг на НБУ биде гепен един боклук, който всячески се опитваше да отвори едно пежо 206......мммдаааааа
                    бяхме 8 човека и почти всички бяхме пострадали по един или друг начин от набезите на боклуците! забавно беше......а тоя дебил скоро няма да пипа коли.....
                    Насилието ме отвращава, но в случая мога да кажа само - ЕВАЛА! Бой по кратуните на въпросната измет!
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

И примерно сега намирам пребития в коя болница е , посещавам го и му давам подходящия адвокат -както хубаво си си признал тук на всеослушание -тежка телесна -хоп десятка- и вервай ми наркомана ще се оправи ама твойта халка едва ли

Comment

[
                        Last edited by cassillas; d.m.y г., 13:13.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                          И примерно сега намирам пребития в коя болница е , посещавам го и му давам подходящия адвокат -както хубаво си си признал тук на всеослушание -тежка телесна -хоп десятка- и вервай ми наркомана ще се оправи ама твойта халка едва ли
                          Нещо май ги защитаваш...аз предлагам cassillas да вземе да го намери тоя боклук и да го черпи а? Или сега ще се опиташ да ми обясниш как може с мирни средства и съдилища да се оправят нещата, със законови мерки и така нататък.....що ли ми става смешно....
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

щото не разбираш основите на обществата. За такива случаи знанието се набива по грубия начин.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

щото не разбираш основите на обществата. За такива случаи знанието се набива по грубия начин.
                              И аз не съм агресивен но всичко си има граници
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

аз тва чакам само да вида как някакъв мърляч ми сваля нещо от колата,първо щего бия яко...ама много яко,после си слагам теглича на колата и щего поразходя малко-дасе повлачи 500 метра зад мен и после направо в районното
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X