Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми споилера при НБУ!Възнаграждение за инфо!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За ваше съжаление Евгени е прав.
    Правораздавателната ни система се контролира така, че да защитава престъпниците, защото те хранят тия дето я контролират.
    Та правете с такива каквото искате, но го правете така, че да няма доказателства и не се ХВАЛЕТЕ!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да ги натупат бива, но нищо повече според мен не трябва да има.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Абе в конкретния случай е недоказуемо защото не може да се докаже точно кой от осемте е нанесъл телесна повреда примерно, написах го защото познавам доста хора и от двете страни и не е редно да ги пишете тея неща. И на мен са ми крали броня от колата ама си я намерих и директно при кварталния- след два часа си я взех- човека си ги знаеше , приключи се с връщане- оттогава колата не се пипаше поне 10 години. Та има законови начини всичко да се реши- хвани го , обади се на 166, ако споменеш че си въоръжен идват до минута, и то по много. Сега ще каже някой че жаля крадците а трепя кучета- ми едните не са ми симпатични

Comment

колега прав си за изказването и за вбъдеще ще го имам предвид, НО относно полицията у нас имам някои съмнения. защо след като знаят от 6-то РПУ че този район е проблеме няма постоянни патрули? от началото на годината аз бях 30 човек подал жалба в районното и нищо. пък и там неква тетка ми се скара че как разбираш ли може да не знам как се казва уличката като съм си паркирал колата преди това там...както и да е да е жива и здрава майка й! още един случай ще ти дам за пример. Хоби ми е една много интересна игра наречена Еърсофт. в общи линии това е симулация на военни действия с пушки, които са 1:1 с оригинала и можеш да ги различиш само след много обстойно вглеждане. Нашият отбор провежда редовно тренировки на открито и веднъж се събрахме близо то ТЕЗ земляне в едни изоставени постройки. бяхме предупредили всички налични пазачи и искахме от тях позволение...но сме пропущили един от тях в бързината. и виждайки как се изсипваме 3 коли маймуни с камуфлажи и автомати в ръце човека естествено вика полиция. и тук започва веселото. изсипват се 3 патрулки в удобен интервал от по 5 минути. слизат нашите бюстители на реда от патрулката с ръце джобовете и се приближават към нас нехайно.."момчета може ли да дойдете да се видиме за малко" казва единия вадейки си едната ръка от джоба и почесвайки си умната главоца под спарената фуражка. и тук сега идва моралния въпрос - ами ако бяхме действаща терористична група или просто сбирщина психари недоволни от системното избиване на чилийсия земекоп от бракониери? ако автоматите бяха истински? Ми пич аз и от тука те виждам прекрасно през оптиката бе! както ни идваха през 5 минути можехме да ги опукаме че и да ги онодим поединично! срам! тва ако беше истинска държава за секунди щяхме да сме помляни на земята с пушки дълбото навряни в сфинктерите за назидание! а он ми се чеше и не пита може ли разбираш ли да се видиме за малко! как така може ли бе??!?! макарова вън и шутове! нема братко! че чак такъв дружески пита "Момчета може ли да видя тея пушкала" бах го! дълбоко съм разочарован. добре че после ни заведоха дружно за очна ставка в заветното 6-то на включени сирени с кордон та да ми се дигне малко уважението....обаче точно пред 6-то един черен брат ром с раздънкан пасатор така отеба сирените че щехме да се изтрепем заради него! нема сирени нема лаби нема нищо - он си минава и чак пцуе куките...хахахаха голям смях беше. пред 6-то стресирахме доволо няколко омърлушени чаавета с войнствения си вид, писахме квот писахме посмяхме се с полицаите и айде пак в пълно бойно към колите! някой сигурно си помисли че правим революция и завземаме властта!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

въпроса опира до районно, до това къде кой вършее в момента и трябва да го пазят и т.н. в Люлин вечер не мож се размина от патрулки. Откак пуснаха маргините вечер пред на Черепа офиса има по една или две патрулки постоянно , даже са едни и същи момчета- чия заповед е - ако некой смее да пита .Та конкретно за около университет -ми ако няма редовни потребители на екстри - нема кво да се пази. Полицаите и те са хора и все по-малко го раздават рамбовци ,абе дълга тема не за пред хората.

Comment

Първоначално публикувано от 156
              Първоначално публикувано от Raddo
              На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед...
              Скоро скоро здравословното му състояние няма да му дава възможност да краде...
              Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"
              Ми взехме му личната карта докато дойде полицията...
              Между другото ние, че го ошамарихме, ошамарихме го, но тези от 4-то РПУ като дойдоха какъв бой му хвърлиха... То със станцията по главата, то с ритници, то с един фенер с доста дълга дръжка... И тъкмо си реших, че това ще му е и от джоба му изпаднаха едни клещи и още някакво желязо и хайде всичко отначало, кубинки, фенери и.т.н.
              Принципно и аз съм против насилието но за такива само бой.
              Мойто СД го бях взел миналото лято за 230 лв. не беше кой знае какво но е беше и боклук, и някакво лайно да ми го свие, да ми изкърти ключалката и жабката... Еми не вярвам, че някой от нас бере парите от дърветата... Пък и не парите са най-важни в момента, всеки от нас работи за тях, докато боклуци като онзи по цял ден мерят улиците и се чудят каква простотия да направят...
              Еми може да не е правилно но изпитах удоволствие докато ревеше когато го мачкаха полицайте...
              Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед...
                Скоро скоро здравословното му състояние няма да му дава възможност да краде...
                Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"
                Ми взехме му личната карта докато дойде полицията...
                Между другото ние, че го ошамарихме, ошамарихме го, но тези от 4-то РПУ като дойдоха какъв бой му хвърлиха... То със станцията по главата, то с ритници, то с един фенер с доста дълга дръжка... И тъкмо си реших, че това ще му е и от джоба му изпаднаха едни клещи и още някакво желязо и хайде всичко отначало, кубинки, фенери и.т.н.
                Принципно и аз съм против насилието но за такива само бой.
                Мойто СД го бях взел миналото лято за 230 лв. не беше кой знае какво но е беше и боклук, и някакво лайно да ми го свие, да ми изкърти ключалката и жабката... Еми не вярвам, че някой от нас бере парите от дърветата... Пък и не парите са най-важни в момента, всеки от нас работи за тях, докато боклуци като онзи по цял ден мерят улиците и се чудят каква простотия да направят...
                Еми може да не е правилно но изпитах удоволствие докато ревеше когато го мачкаха полицайте...
                Леле, тоя човек е пътник както го описваш, добре че не ти е била под ръка бухалката с огледалата
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

1
                  Last edited by cassillas; d.m.y г., 13:14.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

хах баси държавата ... спойлера да ти откраднат... вече ще трябва да си сваляме не само панела ами спойлер... чистачки и тн
                    Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

На мен пък снощи мистериозно ми изчезна от багажника кашон с инструменти за новия кабинет за 8-10 хил лева- пред НДСВ- камери , пазач и т.н. - реакция- набързо обиколих тия дето знаят кой какво пипа и казах че си ги откупувам и сега чакам- и пред мен да застане- ще му дам каквото иска- надхитрил ме е - изкарал си го е - няма следа по колата- ползвал е "тапа"- прихващащо моето дистанционно друго такова. Та думата ми е и да го видя , колкото и да ме е яд не искам после да го лежа- ще си изкарам пари за нови ,ама нерви и здраве не се купуват, знаете го всички.

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                        На мен пък снощи мистериозно ми изчезна от багажника кашон с инструменти за новия кабинет за 8-10 хил лева- пред НДСВ- камери , пазач и т.н. - реакция- набързо обиколих тия дето знаят кой какво пипа и казах че си ги откупувам и сега чакам- и пред мен да застане- ще му дам каквото иска- надхитрил ме е - изкарал си го е - няма следа по колата- ползвал е "тапа"- прихващащо моето дистанционно друго такова. Та думата ми е и да го видя , колкото и да ме е яд не искам после да го лежа- ще си изкарам пари за нови ,ама нерви и здраве не се купуват, знаете го всички.
                        Абе според мен тая тактика с изкарал си ги е не е правилна! Така се стимулират тия дето правят тия неща да ги правят още повече, щото видиш ли били лесни пари! А ние дето си бачкаме по цял ден - какво, по-тъпи ли сме или сме балами че бачкаме нормални професии ли??? Е според мен тоя тип изнудване трябва да се изкорени! Същото е с колите за откуп! Лошото е че после трябва да търсиш място да го копаеш като се видите за откупа...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Нали се сещаш че изгравят ярко и за кратко- всеки си преценява как да изкарва, не че не ме е яд, ама станало- търсиш най-приемливия начин

Comment

Нали се сещаш че изгравят ярко и за кратко- всеки си преценява как да изкарва, не че не ме е яд, ама станало- търсиш най-приемливия начин
                            Така е - няма спор.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Не знаех, че имаш такава философия, иначе щях да си "изкарам" една Алфа много по-рано.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X