Известие

Collapse
No announcement yet.

НЕУКИ МЪРЛЯЧИ сервиза на италианеца-ВАРНА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НЕУКИ МЪРЛЯЧИ сервиза на италианеца-ВАРНА

СЕРВИЗА НА ИТАЛИАНЕЦА ВЪВ ВАРНА ,НЕУКИ ПРОСТАЦИ И МЪРЛЯЧИ .СМЕНИХА МИ БЕНЗ.ПОМПА И ПРИ СМЯНАТА Я ПОВРЕЖДАТ НЕ СИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА И ТРЯБВАШЕ ПАК ДА ПЛАЩАМ ЗА ПОВТОРЕН РЕМОНТ 5 ДЕНА РАЗПРАВИИ ПРЕЗ КОЙТО КОЛАТА МИ НЕ БЕШЕ В ДВИЖЕНИЕ А АЗ СЪС НЕЯ РАБОТЯ.СЛЕД КОЕТО МИ Я ВЪРНАХА СЪС УЖАСНО ЗАЦАПАНА И НА МЕСТА СКЪСАНА ТАПИЦЕРИЯ ОТ СВАЛЯНЕТО НА СЕДАЛКИТЕ.СЕРВИЗА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И СЪС АБСОЛЮТНО НЕПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА.ЗА ДА ВИ Е МИРНА ГЛАВАТА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.
    sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

ПУСНАХ ТЕМАТА ЗА ДА НЕ СИ ИЗПАТИ И НЯКОИ ДРУГ КАТО МЕН

Comment

може би трябва да пуснем тема "черен списък" или нещо подобно, че доста теми се навъдиха с подобна тематика.....

сори за случката, много тъпо. И на мен всеки път като се наложи да си оставя колата на сервиз ми е свито сърцето.... и винаги има изненади....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Къде се намира тоя сервиз ?
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

ам къде..... те са едни...... такива мърлячи и олигофрени има се около Топливо. Сервиза е мисля точно на езерния път и точно на завоя към топливо. Ама баш на светофара е. Има наредени една камара италиански коли отпред. Мястото изглежда като морга, а вътре просто ...без коментар, веднъж само ме изнудиха да си купя тръбичка за спирачките при това цените си ги измислят като те огледат отгоре до долу и решават...никаква бележка, никакво обяснение, никакъв ценоразпис, двама галфона си бъркат в носа и си клатят краката........просто в сервиза е УЖАС, в магазина по-разбират, и цените не са много фатални, но сервиза им е.........бе той колегата си го е описал.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

абе и в магазина не са цвете за мирисане......Особенно едно подобие на табуретка(девойка)редовно се бурсучи и сумти......Абе тоя"Италианец"и "Италианец"-а в София едно и също лице ли са?Защото отзивите от софийските колеги май са положителни????????

Comment

ми май не са, щото, тоз Варненския си стои в магазина, доста често съм го засичал, ма то той май не е и италианец, ами армеец....ма ко да го мислим, човека си върти бизнеса и си щрака с пръсти. Дори той да е много добър човек, както си мисля че е, понеже сме говорили и е точен човек, хората с които работи са...... , а онези в сервиза изобщо са някаква измет, тарикати и далавераджии, едва ли той знае какво става там... бе далеч от там и това е
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

същите са до топлиово а улицата се казва ''езеро''
                Обвзвъздушиха ми бензинопровода в колата докато протече бензин около 200 грама вече 4-ти ден мирише на бензин,а на това отгоре аз им казах че има клапан за тази цел до смукателните колектори,ама те така си знаели.
                НАЙ ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЧОВЕК Е ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ПРОСТИ ХОРА.

Comment

Working...
                X