Ауто Италия официално съобщиха за появата на новия модел на Алфа Ромео на Българския подиум. Мъникът ще бъде показан за първи път на Авто салон София 2008.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео Мито в България!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Като сварши горивото спира.. не е за мен.sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXЕ аз нали я тествах, кво па толкостяга в раменете яко и коленете постоянно във волана, не е оферта, освен ако не си до 160 см. ръст
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
А прочетохте ли най-долу на линка какво пише.
Код:Компанията се готви да разшири продуктовата гама на предлаганите мотори за новата Alfa Mi.To. Четири нови двигателя с въглеродни клетки , с мощност от 280 до 350 кс. се очаква да бъдат представени на тазгодишното изложение на коли в София. От компанията съобщават още, че пускането им в продажба на българския пазар може да се отложи за неопределено време, поради получените лоши резултати в лабораторните тестове, направени на водата, предлагана в България. Има вероятност продажбите да се ограничат само в балкански районни с пряк достъп до изворна вода.
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersАлфа... никога повече
Жалко че е толкова малко това МиТоВъпреки това като си купувате-- купете едно и за мен
)
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment