Здравейте на всички!
Имам един познат в една печатница и ми хрумна идеята да си направим тениски, направил съм няколко дизайна, ако имате още някакви идеи или ако ви се занимава да направите нов - добре дошли. Качеството е много добро, има възможност да е на каквато исакте тениска, като цвят размер модел и т.н. (за слаби мацки и дебели господа
). Самата щампа ще струва м/ъ 2 и 7 кинта в зависимост какво си изберем. Засега съм на етап идея още ама лесно може да се изпълни това стига да има желаещи. Може и тениски да намерим с намаление от един склад, с доста добро качество. Та...галсувайте кой модел ви кефи и след 1-2 седмици ще видим къв е резултата. Има файда ако се съберат поне за 30-40 тениски желаещи, ма аз поне бих си зел 2-3 от различни цветове
НО ако някой иска и е сериозен нека пише да се види няква ориентировъчна бройка.
Имам един познат в една печатница и ми хрумна идеята да си направим тениски, направил съм няколко дизайна, ако имате още някакви идеи или ако ви се занимава да направите нов - добре дошли. Качеството е много добро, има възможност да е на каквато исакте тениска, като цвят размер модел и т.н. (за слаби мацки и дебели господа

Comment