Известие

Collapse
No announcement yet.

146 жЕ тЕ дЕ - цена???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 жЕ тЕ дЕ - цена???

Драги съфорумци,искам вашето мнение за цена.Колко струва една такава кола,или на каква цена трябва да се пусне една такава кола ако искаш да я продадеш.И като се има впредвид че алфата е на средно ниво,без забележки по механиката и със забележки по боята и така на татък.

П.П. - интересува ме наистина реалната преценка,не колко БИ трябвало,или пак обратната ситуация с подаръците за без пари.
    Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
    Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
    Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
    Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Аз понеже доста проучвах пазара за именно такава кола, ще ти кажа впечатленията ми. Пълно е с тотални гробници между 5000-6000лв. Твоята, ако има забележки само по боята е разумно да я пуснеш за 7000 и евентуално да сваляш при сериозен интерес. Естествено много трудно ще я продадеш за над 6000лв., защото българина на гледа да купи хубаво, а евтино, че после да не го е яд, че се е минал. С две думи, трябва да я подариш едва ли не.

Иначе в Германия цените са доста високи на този модел и именно за това не вкарват от там такива, поне аз не можах да срещна такава по обявите. Реално хубава кола от там тук ще дойде на минимум 7500-8000лв.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Колега, реалната цена според мен е около 5500-6000 лв. и се определя спорд пазара.

А това с Германия и дизел От там само ако има удар колата, инак са на по 40-50к км на година - 8г- поне 300к км.

Тези, които са на по-малко пробег са голяма цифра.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Working...
      X