Известие

Collapse
No announcement yet.

Днешния крах на хубавите ми джантета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И пак сме силни само на приказките явно...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Българите са си силни от коле на думи. Още Ботев го е написал " Пием, пеем юнашки песни, зъбим се на тирана". И аз ще се включа в даренията ама се съмнявам онзи дебилен пожарникар да ни приеме
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
        Българите са си силни от коле на думи. Още Ботев го е написал " Пием, пеем юнашки песни, зъбим се на тирана". И аз ще се включа в даренията ама се съмнявам онзи дебилен пожарникар да ни приеме
        само ако Господари на ефира се ангажират ще ни приеме. той към тях има спец. отношение.....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

И защо никой не ми се обади Не съм влизал във форума една седмица,и няма как да предположа за вашата идея,която не е лоша,но джантите вече са оправени и са на колата с нови гуми Иначе през КАТ минах без проблеми,само с чакане около 3 часа,и писане около 30 мин.,без акт,без рушвет,напрао супер.Армеец писаха 2 нови гуми,и ремонт на двете джанти Сега чакам развитие,защото се опитват да ми излезнат с номера,че колата Февруари,когато е застрахована е снимана с други джанти А тези ги нямало описани в полицата,и затова можело да съм измамник,но смятам че с протокола от КАТ нещата ще станат Окончателни резултати след седмица,иначе равносметката е дотук 337 лв.2 гуми Бриджстоун Туранца 205/45/16 ДОТ 0606 по 100 лв.от Богров,изправяне на 2 джанти 100 лв./което е доста,но един приятел ме прати там,уж с връзки и ми е.....ха майката/и монтаж на новите гуми и врътки на джанти 37 лв.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            И защо никой не ми се обади Не съм влизал във форума една седмица,и няма как да предположа за вашата идея,която не е лоша,но джантите вече са оправени и са на колата с нови гуми Иначе през КАТ минах без проблеми,само с чакане около 3 часа,и писане около 30 мин.,без акт,без рушвет,напрао супер.Армеец писаха 2 нови гуми,и ремонт на двете джанти Сега чакам развитие,защото се опитват да ми излезнат с номера,че колата Февруари,когато е застрахована е снимана с други джанти А тези ги нямало описани в полицата,и затова можело да съм измамник,но смятам че с протокола от КАТ нещата ще станат Окончателни резултати след седмица,иначе равносметката е дотук 337 лв.2 гуми Бриджстоун Туранца 205/45/16 ДОТ 0606 по 100 лв.от Богров,изправяне на 2 джанти 100 лв./което е доста,но един приятел ме прати там,уж с връзки и ми е.....ха майката/и монтаж на новите гуми и врътки на джанти 37 лв.
            Колега извинявай че тука пиша ама видя ли си личното съобщение от мен..Дано оправиш джантетата
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

ндаа
              а и дупка там вече няма ...

но има другаде
              снощи един колега пак изпищя с две джанти
              ...

но то затова трябват радикални мерки
              или поне да не се спи на избори ...
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                ндаа
                а и дупка там вече няма ...

но има другаде
                снощи един колега пак изпищя с две джанти
                ...

но то затова трябват радикални мерки
                или поне да не се спи на избори ...

И аз разбрах че я няма вече като не се спи на избори,какво да се прави бря Петре
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

To НЕ се спи и помежду избори!
                  Иначе да - дупките ги няма, след като стояха там месеци, изведнъж точно тези бяха запълнени... почвам да се замислям за някакви съвпадения и кой ли чете авто форумите
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

гласоподава се бе муржев

демокрацията Е тъпа система
                    но си има правила
                    и те са постички - даваш си гласа за някого който ще прави това което ти искаш от него

ама понеже прос народ слаба държава - ся ни управлява тройната кУалициа + гойко кмет и прочее елементи

да продължавам ли или е ясон до къде води негласуването или немисленето при гласуване?

Comment

Дойнов ми че то всички са еднакви бре момче! Сергей - той вече е ясен, Царо - страда от старческа деменция, Доган - тероряга, Костов - Психопатичен диктатор, Бойко - хахахахахахахахах, Сидеров - социопат...и то кой остана.....никой май а? е хуу де! аз до сега винаги съм гласувал ама за кой бе момче?
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

не знам
                        не мога сичко да знам

но се трева да останали двама трима свестни хора в тая държава тайно се надявам

Comment

не мога да разбера какво не харесвате на 14.2% годишна инфлация? много ли ви се струва?
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ми соц партия със смотани десни решения как да не си вижда много

ега се удавят в собствения си бълвоч ...

Comment

соц соц ама без тях няма кабинет както и без доган

интересно ми е какво ще стане на следващите избори! искам силен център-дясно!
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

бе то уж сички искаме център дясно ама като гледам централнодесния гойко и ми се реве ...

Comment

Working...
                                X