Известие

Collapse
No announcement yet.

Студентска бригада в USA + & -

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

НЕ! не си губи времето.... това което губиш тук докато те няма......

аз съм бил там за купон и харчлък и не ми хареса.. ама аз съм си аз ама съм видял бая

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Е... мерси за всички съвети...
      В крайна сметка реших да отида е така и аз да вида както се казва да не остана по - назад
      На 13 май ми е самолета , всичко ще си реша на място ако е яко и има няква далавера може пък да поостана за някоя друга година ще гледам да следя форума и ще пращам снимки на тамушните Алфи ,ако ония въобще са чували за Алфа Ромео ,ако пък нее... ще им отвора очите
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

пази се и умната!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

УСПЕХ!!! Оглеждай се за Алфи , че там се забелязват много добри екземпляри
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Един съвет и от мен,живял съм доста там,работех в пътуващ цирк и мисля че освен Вегас и още 3-4 града,Америка си е скръб,обиколил съм над стотина ,от които почти всички мегаполиси - едно и също е(copy-paste)наистина има какво да де види-няма нищо общо с Европа. Мнението ми е ,че без легални документи може би ще останеш разочарован,С тази виза може да работиш законно работата по договор който имаш вероятно,но няма да си добре заплатен,а за да си намериш хубава и нормално платена работа ти трябва най-малко зелена карта.Но да не ти развалям нагласата за момента ,мога само да прогнозирам как може би ще се чувстваш в началото .Ще те блъсне яко носталгията ,и ще почнеш да си мислиш как си се набутал с пари за визи,билети"бахти кво правя тук,къде са хубавите жени.....(няма)........къде са кафенетата?????? - (същата работа като с жените)" ,и в тоя ред на мисли няма да ти мине поне първите четири месеца,НО.......ще дойде и момента в който ще ти изтече законния престой - ДИЛЕМА - да остана или да се върна? В първия вариант няма проблеми - оставаш,работа има и за нелегални колкото искаш, пари - далеч от очакваното (като за нелегален) . Другия вариант - връщаш се в БГ - още пъвата седмица изпадаш в депресия от реалната социално-икономическа ситуация която много бързо си забравил (с хубавото бързо се свиква) или в някоя дупка . В крайна сметка всички сме различни , на някои много ще им хареса,на други не,и мисля,че една разходка зад океана ще ти подейства доста позитивно независимо от резултат и ако не отидеш няма как да прецениш.Това което пиша,може би ще ти сподели и всеки имигрант,но пътуването определено си заслужава и успех там.

Comment

Правилно си решил да заминеш. Но недей да правиш грешката само да работиш без да почиваш и да попътуваш из америка! Моя съвет е каквото изкараш там да го дадеш за пътувания и разглеждане и да си запазиш малко пари да си покриеш разходите по заминаването!
              Lexus IS200

Comment

Бил съм две лета на бригади и мога да кажа че не съжелявам грам.Лошото сега е че долара е нисък,но иначе ще видиш яко нови неща различни хора и какво ли още не.И както ти казах гледай да не се стискаш за ексукурзий.Ако можеш обикалиай яко да разгледаш.Успех

Comment

и аз имах намерение да се поразходя , а относно оставането - няма да съм като емигрант ще мога да си почна каквато искам работа , в смисъл на договор ,не от най мизерните както съм чувал за мексиканците.
                  Аз доскоро също си мислех,че реши ли да остане човек е дефакто , като емигрант , но не е така! social security , която си изкарвам е за цял живот и демек мога да си продължа с каквато работа си харесам.
                  "И те така!"
                  Ама мн странно се чувствам , в смисъл няколко олеги казаха че първите дни ще ме блъска яко носталгията , а мене още не съм заминал и вече ме удря напрао незнам,странно е
                  ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

еиии колега,само не ми казвай че отиваш в парка на биг кахуна при аманда.миналата година мои приятели бяха там,какво им се случваше кви пари не им даваха

Comment

Working...
                    X