Известие

Collapse
No announcement yet.

новото AUDI...и Alfa GT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е малко като руснаците и жигулата!Незнам защо не им достига дизайнерска мисъл в Инглощад, че копират италианските красоти>

P.S.стоповете на предишното мондео и голф 5 от Браво; Таблото на новите мерцедеси от Алфа GTV.Абе измишкаряват понякога тия шваби...
    AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците....
      И в резултат на това - се пръкна тва чудо,което е жалка пародия на автомобил и е адски грозна...А ГТ-то обира лаврите естествено
      И то винаги!!!!
      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Според мен всеки копира от някой, който първи е създал кола с 4 гуми и 2 фара ... баси логиките имате ... естествено, че ще има коли които изглеждат подобно. Но копиране ? Глупости.

"Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците.... " - първо Шваба за тях не е обидно, ако целта ти е да ги обидиш. Има област в Германия такава. Второ, докажи, че копират, може и пари да изкараш накрая. Всеки знае да си плямпа.

Сигурно има поне още 5 такива модела които са "копирани". Според мен истинско копиране си правят китайците, там дори емблемите са близки (спомням си BMW).
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
          Според мен всеки копира от някой, който първи е създал кола с 4 гуми и 2 фара ... баси логиките имате ... естествено, че ще има коли които изглеждат подобно. Но копиране ? Глупости.

"Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците.... " - първо Шваба за тях не е обидно, ако целта ти е да ги обидиш. Има област в Германия такава. Второ, докажи, че копират, може и пари да изкараш накрая. Всеки знае да си плямпа.

Сигурно има поне още 5 такива модела които са "копирани". Според мен истинско копиране си правят китайците, там дори емблемите са близки (спомням си BMW).
          Знам,че не е обидна дума,но пък звучи гадно
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от wasp

Е, ако проверите все пак кой е главния дизайнер в момента на Фау-Ве груп (до миналата година само за Ауди - преди това Сеат, а още преди това ...????) ще разберете защо си приличат.

П.П. Айде да не търсите
            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 53dcc72bbc
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от liglio
              Понеже единственото може би хубаво нещо в италианските коли е дизайна, що пък от Ауди да не са го копирали? Важното е че само по това си приличат. Италиянците да си правят дизайни, мода и макарони и с коли хич да не се занимават!

И не мога да разбера, първо казвате че си приличат, после пък Аудито били грозно, е хем грозно пък хем и копирано от Алфата.
              Мнението ти е идеално за други форуми
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

И не мога да разбера, първо казвате че си приличат, после пък Аудито били грозно, е хем грозно пък хем и копирано от Алфата.
                ксерокопието прилича на оригинала, но в повечето случаи е неясно, черно-бяло, нечетливо... и т.н.
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Понеже единственото може би хубаво нещо в италианските коли е дизайна, що пък от Ауди да не са го копирали? Важното е че само по това си приличат. Италиянците да си правят дизайни, мода и макарони и с коли хич да не се занимават!

две думи : ферари, мазерати

а иначе това ауди като черти се е точно гт-то , а стоповете са все едно зети от предните светлини на поло/пасат/турег
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Наиграхте ли се?

Ключ.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment