Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадовете от Алфа Радио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гадовете от Алфа Радио

Тия ми изкараха акъла за втори път, да ги таковам в "електротехниците"

Прибирам се от работа снощи в 10 часа грохнал, надувам някакъв циклаж по Алфа радио, съответстващ на ника ми. Както си карам с крайцерска скорост, изведнъж се чува адски клаксон - само дето не си ударих главата в тавана, спирачки, шааааш! Гледам настрани - няма никоооой... и установявам, че тва е от сета на некъв прочут със свойта неизвестност диджей Добре че нямаше коли около мен, че не знам кво можеше да стане.

А първият път беше като минавах през релсите на лъвов мост (преди ремонта) - тъкмо тогава решиха да пуснат някакъв звук като от леген, търкулнат по стълбище - помислих, че ми е паднал най-малкото предния мост

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

а по ретро пускат едно, дето пищи като сирени на полиция, линейки и пожарна едновремено като след 10 коли
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

бате проблемът се корени в две неща
      1 - слушаш радио
      2 - мноо мислиш

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

хаха и на мен ми се е случвало особено като пуснат сирените и почвам да се оглеждам за линейки.....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Това наистина трябва да е било доста стряскащо. Аз много рядко слушам радио и представям си да чуя такива звуци.
          (ама то и звуците, дето сам си ги пускам в колата са едни "нежни"...)
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Re: Гадовете от Алфа Радио

Първоначално публикувано от bass
            Тия ми изкараха акъла за втори път, да ги таковам в "електротехниците"

Прибирам се от работа снощи в 10 часа грохнал, надувам някакъв циклаж по Алфа радио, съответстващ на ника ми. Както си карам с крайцерска скорост, изведнъж се чува адски клаксон - само дето не си ударих главата в тавана, спирачки, шааааш! Гледам настрани - няма никоооой... и установявам, че тва е от сета на некъв прочут със свойта неизвестност диджей Добре че нямаше коли около мен, че не знам кво можеше да стане.

А първият път беше като минавах през релсите на лъвов мост (преди ремонта) - тъкмо тогава решиха да пуснат някакъв звук като от леген, търкулнат по стълбище - помислих, че ми е паднал най-малкото предния мост

И аз първият път като го чух не спрях ама бая се оглеждах кво става докаро се сетя че може да е от радиото....
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              1 - слушаш радио
              2 - мноо мислиш

Първото се случва все по-рядко, всъщност (особено откак сложих "спортния" флтър ).

За второто.... май няма оправия, от малък съм си така...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

... малко встрани от темата, но аз пък вчера сутринта слушам по радио Атлантик познат глас, на известен рацер и "любител на дизела". А като почна да говори и за сервиза, вече изчезна всякакво съмнение кой беше

Накрая си каза и името но беше излишно ...
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.4JTD
                Mazda CX-5

Comment

Слушай радио "Веселина"
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Re: Гадовете от Алфа Радио

- вярно е стряскащо
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Аз па като си пусна песента на Manowar - Pleasure Slave и се одървям

http://youtube.com/watch?v=hLGmi21DyLo
                      Виж Алфата ...

Comment

Сутрин към работа - радио "Витоша" с троиката на разсънване!
                        След това - "Сити" или "Фреш"!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Тея от тройката като ги чуем сутрин рано и ми се запушва крайното гърне деба и тапанарите
                          Виж Алфата ...

Comment

Аз на живо, преди около 12 и повече години със старати ми шкода, показл съм я в една тема в "общи" спирам на бензиностанция в Айтос на връщане от Южното Черономорие, но още при Айтос започнаха мощни тътнежи, които се позасилаха и аз реших, че нещо от двигателя е -/тогава имах проблем с бензиновата помпа, а и отделно маркуача пък от нея не беше добрре закрепен/ и като спрях на бензиностацията съвсем се засилиха и викам на жената, ето нещо стана, получават се детонации-излизам от колата, гледам народа не реагира много, но разбирах че не е от мен.Наточих бензин и питам безинджията- абе какво гърми-а , военните правят учение, успокои ме той Тогава нямаше такива радиа
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              1 - слушаш радио
                              2 - мноо мислиш

agree!
                              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                              X