Известие
Collapse
No announcement yet.
Патрулки-чучела!
Collapse
X
-
Хахахахахах СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХ
То и колегата Absente_ работи в Ролпласт ама нищо не е споделилAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
300 бона за чучелае ся няма начин да не намалеят катастрофите. Между другото едно такова ще ми влезе в работа да си го "паркирам" пред гаража, че пак някой ме е запушил
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
това е пълна простотия ти при виска скорост ако набиеш спирачки има по голяма вероятност да се обиеш или да се завъртиш и да отнесеш някого от колкото така те ко си мислят че сме камикадзета ли тъпо е!ГорД притежател на 145-ца 2000г. 1.6 122 T.S.
Златисто-жълта единствена по рода сиза повече инфо skype vampirka911:P
Comment
-
ако се движиш с такава скорост, че дори намаляне до разрешената, създава опасност...I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
В интерес на истината в други държави от ЕС /нищо ново под слънцето/ има такива чучела и резултата е положителен, а и на тия места по-късно се слагат истински патрули и редовно минаващите също се издънват, тоест няма лошо и е по евтино.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment