If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идеята не е лоша, но приложена към нашите условия се превръща в гавра.
Първо да оправят инфраструктурата, да махнат малоумните ограничения и да спрат да се изживяват като рекетьори, па после да плашат гаргите.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
хаха да бе тия патрулки ни ги докараха преди около месец , не пропуснах да поздравя шефа за "супер хитрата" идея , и в всеки удобен случай да го ебавам много , ама много тъпо ! все пак знаете че това няма нищо общо с "войната по пътищата" всичко е рекламна кампания!
А всъщност патрулките са 49 аз лично (без да искам де) наказах едната :Д в смисъл счупих и задната броня , сега е за изпъване,китосване и боядисване
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
...значи наближаваш чучелото...намаляваш.......след това друго чучело ....казваш си няма да намалявам ...но уви...то не било чучело .....гледал съм на много места през има, няма 1км. да се маскират 2 екипа на КАТ ......и след това си делкат уражая ......сега с чучелото ще са по на делавера
лелее хорааа,ма то такава патрулка има по пътя за перник след лукойл завоя точно преди да почне изнанадолното,ние на отиване я забелязахме а на връщане един с джип накова егаси спирачките аз знаех но нарочно намалих да видя за кфо иде реч.поздрави
То хубаво, ма нали целта трябва да бъде превенцията, а не залавянето на нарушителите.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
То хубаво, ма нали целта трябва да бъде превенцията, а не залавянето на нарушителите.
превенцията идва именно след залавянето и наказанието на хората които си мислят че като имат кола от 1 година и вдигнат 200км/ч са супер шофьори а от там идват и инцидентите
Comment