Всичко е като в приказките, ама жална ти майка при първото притракване на вариатора на новозакупената - кво само ще ти чуят ушите...Алфа Ромео е начин на мислене, Голф - липса на такъв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
История с неочакван край 155 ца уникална
Collapse
X
-
Браво за историята! Наистина обаче не мога да си обясня как, по дяволите, е възможно Алфите ни да струват с по 2000-3000 лв. надолу от останалите в техните класове?! Може би заради всеобщото мнение, че 'талянките не стаа ли. Моята вече повече от година я имам и освен консумативи друго нищо не съм сменял. Майсторът ми и той така по Фаувета си пада и не ще добра дума да каже за моята, ама го гледам иска да покаже кусур и не може да го намери и това си е. Само лошо ми става като си помисля за какви пари трябва да я "подаря" като тръгна да я сменямAlfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp
Comment
-
ето малко снимки за колегите които не дойдоха на срещата
http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 406250.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/31387/o63 ... 062500.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 718750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 593750.JPGFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Айде спрете да си давате колите на разни опелджии и голфаджии да ги карат!! Така само се зарибяват и не остават алфи за нас
Супер... Ами честито.. Страхотно изглежда колата :P :PAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от charmarioБраво за историята! Наистина обаче не мога да си обясня как, по дяволите, е възможно Алфите ни да струват с по 2000-3000 лв. надолу от останалите в техните класове?! Може би заради всеобщото мнение, че 'талянките не стаа ли. Моята вече повече от година я имам и освен консумативи друго нищо не съм сменял. Майсторът ми и той така по Фаувета си пада и не ще добра дума да каже за моята, ама го гледам иска да покаже кусур и не може да го намери и това си е. Само лошо ми става като си помисля за какви пари трябва да я "подаря" като тръгна да я сменям
Според мен е защото няма толкова търсене и затова цените са по нисички, Така е защото всеобщото мнение за тези коли (както е май само в БГ) което им лепват така наречените голфаджи и астраджии прави нещата да изглеждат такива. Но кой да им обяснява, че това са техни си легенди.Трябва да се случи нещо подобно като в историята на колегата за да се сетят, че има и други прекрасни коли! Но те са за хора със сърца както всички тук! Аз непознавам човек докоснал се до такъв автомобил да не е останал запленен,а за тези който още не са, ще продължавам да ги гледам как се отдалечват в огледалото с поредното глфе или астре!
Послепис: Историята на колегата напоня на моята! Аз така случайно попаднах на моята колица която е уникално запазена и показваше само 50000 км преди да ступи на наша земя. Трябва да дойда някой път с нея на сбирките и да се изфукам.Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от XmanКак ги намирате тези 155 на по70 000 км. че и аз да си взема още една?
Със здраве да си я кара момчето.. Да им е честито на новите Алфисти!
А иначе, колега Xman, намират се и такиваАз я взех на 77 000 директно от автовоза + сервизни документи. Е вярно, гола на пушка без АБС, Airbag, радио/CD, аларма, ляво огледало, бая очукутена и тракаща като дизел ... ама само 2500 + 2500 мито
96' 155 1.8 TS 16V
Comment
-
Жив и здрав да си я кара, на хубавото кусур не може да се намери! А на въпроса защо е такова общото мнение за колите ни ще ви кажа това: не знам дали има друг град като Пловдив където в ДВА сервиза съм видял табела АЛФА РОМЕО не ремонтираме !?!?! По-голяма антиреклама не мога да измисля - все пак в тия сервизи е пълно с народ всеки ден. Като попитах защо, отговор: Тия таралясници оправяне нямат....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment