Известие

Collapse
No announcement yet.

История с неочакван край 155 ца уникална

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всичко е като в приказките, ама жална ти майка при първото притракване на вариатора на новозакупената - кво само ще ти чуят ушите...Алфа Ромео е начин на мислене, Голф - липса на такъв.
    ...
    155 1,6 TS 16V `96
    166 2,4 JTD `99
    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Браво за историята! Наистина обаче не мога да си обясня как, по дяволите, е възможно Алфите ни да струват с по 2000-3000 лв. надолу от останалите в техните класове?! Може би заради всеобщото мнение, че 'талянките не стаа ли. Моята вече повече от година я имам и освен консумативи друго нищо не съм сменял. Майсторът ми и той така по Фаувета си пада и не ще добра дума да каже за моята, ама го гледам иска да покаже кусур и не може да го намери и това си е. Само лошо ми става като си помисля за какви пари трябва да я "подаря" като тръгна да я сменям
      Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Нека си карат счупените Хлопели и Гоуфуве кат не стават италианките и кат им се кара нещо германско...
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

колега ама дай снимки да я видим тая алфа де,защо я криете .поздрави
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

ето малко снимки за колегите които не дойдоха на срещата
            http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 406250.JPG
            http://www.bgphoto.net/photos/31387/o63 ... 062500.JPG
            http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 718750.JPG
            http://www.bgphoto.net/photos/32045/o63 ... 593750.JPG
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Въх! Красива е!
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Айде спрете да си давате колите на разни опелджии и голфаджии да ги карат!! Така само се зарибяват и не остават алфи за нас

Супер... Ами честито.. Страхотно изглежда колата :P :P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

много е добра колицата със здраве дасия кара колегата и безброй безаварийни със нея.поздрави
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

честито супер е колата със здраве да си е кара и много безаварийни км да измини с нея хубавица е

Comment

От такива историйки... мед ми капе на сърчицето
                      Наистина колата изглежда страхотно
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

.

по сладка история от тази в нашия форум не бях чел.колата е в уникален вид,чудна палавница.

Comment

Първоначално публикувано от charmario
                          Браво за историята! Наистина обаче не мога да си обясня как, по дяволите, е възможно Алфите ни да струват с по 2000-3000 лв. надолу от останалите в техните класове?! Може би заради всеобщото мнение, че 'талянките не стаа ли. Моята вече повече от година я имам и освен консумативи друго нищо не съм сменял. Майсторът ми и той така по Фаувета си пада и не ще добра дума да каже за моята, ама го гледам иска да покаже кусур и не може да го намери и това си е. Само лошо ми става като си помисля за какви пари трябва да я "подаря" като тръгна да я сменям

Според мен е защото няма толкова търсене и затова цените са по нисички, Така е защото всеобщото мнение за тези коли (както е май само в БГ) което им лепват така наречените голфаджи и астраджии прави нещата да изглеждат такива. Но кой да им обяснява, че това са техни си легенди.Трябва да се случи нещо подобно като в историята на колегата за да се сетят, че има и други прекрасни коли! Но те са за хора със сърца както всички тук! Аз непознавам човек докоснал се до такъв автомобил да не е останал запленен,а за тези който още не са, ще продължавам да ги гледам как се отдалечват в огледалото с поредното глфе или астре!

Послепис: Историята на колегата напоня на моята! Аз така случайно попаднах на моята колица която е уникално запазена и показваше само 50000 км преди да ступи на наша земя. Трябва да дойда някой път с нея на сбирките и да се изфукам.
                          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Xman
                            Как ги намирате тези 155 на по70 000 км. че и аз да си взема още една?
                            Със здраве да си я кара момчето.
                            Браво, супер история! И моята който я е карал, после не е "хранил" Алфите . Да им е честито на новите Алфисти!

А иначе, колега Xman, намират се и такива Аз я взех на 77 000 директно от автовоза + сервизни документи. Е вярно, гола на пушка без АБС, Airbag, радио/CD, аларма, ляво огледало, бая очукутена и тракаща като дизел ... ама само 2500 + 2500 мито
                            96' 155 1.8 TS 16V

Comment

Колата е супер.
                              Признавам-по-хубава е от моята
                              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Жив и здрав да си я кара, на хубавото кусур не може да се намери! А на въпроса защо е такова общото мнение за колите ни ще ви кажа това: не знам дали има друг град като Пловдив където в ДВА сервиза съм видял табела АЛФА РОМЕО не ремонтираме !?!?! По-голяма антиреклама не мога да измисля - все пак в тия сервизи е пълно с народ всеки ден. Като попитах защо, отговор: Тия таралясници оправяне нямат.
                                ...
                                155 1,6 TS 16V `96
                                166 2,4 JTD `99
                                147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Working...
                                X