Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за подслушвателни/видеозаписващи устройства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Питане за подслушвателни/видеозаписващи устройства

И аз си мисля, че трябва да има съгласие, защото се казва /не помня в кой закон/, че никой няма право да бъде записван и сниман, иначе такива устройства са незаконни, осен ако това не е точно регламентирано-например в банките всички дилърски разговори се записват, както и сделките-но това се прави с цел да се представи при спорове.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

На моята работа има 2 камери и ме гледат по цял ден с какви глупости се занимавам и ме уведомиха одавна, но в договора не е задължително да пише. Просто си има една лепенка "Обекта е под видеонаблюдение", но не това е интересното. Интересното в случая е отпреди една седмица, когато махнаха звука на камерите, защото можело да ни следят само със картина но не и със звук. Сега поне няма да слушат, глупостите ни на работа по цял ден
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

.... ...не съм стигнал това ниво ..за да се боя от компромати ...нека си снимат и слушат ...ще ми накривят шапката .....тези. които трябва 24 часа да са под наблюдение?!?....не са!.....та какво остава за обикновените хора!
        8-милиона мишлета - 8 милиона ченгета .....май сме вече доста по малко
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
        X