If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще караме ли самолетите с новите цени на бензина.??
Както върви скоро ще сме свидетели на 2,50 лв/ литъра.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ами току що чух и аз по новините. От 0:00 часа 2.00лв А95H . А увеличение на V-power Racing дали ще има? Аз последно преди няколко дни на 2.06 го сложих.
бахти щом аз почнах да мисля за газов инжекцион....
начи не е добре работата, ама хич.....
лелеееее щом и на теб ти минават такива еретични мисли... Нали всички казват, че си най-големият рацер
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Тъй ли? А коя е единицата мярка за рацери? П.С. Бях пуснал някаква тема за бензина в Общи приказки. Да не ни дърпат ушите за
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
ВААС-ЕООД фирмата е пловдивска но имат сервизи в страната имат и саит но не се сещам къв бе6е а инак самата сиситема е на TARTARINI имам поглед над нещата харесва ми но да не забравяме 4е все пак си е газова уредба и мноо зависи от масторите дето ша ти го турят
ВААС-ЕООД фирмата е пловдивска но имат сервизи в страната имат и саит но не се сещам къв бе6е а инак самата сиситема е на TARTARINI имам поглед над нещата харесва ми но да не забравяме 4е все пак си е газова уредба и мноо зависи от масторите дето ша ти го турят
лошото е че и на мен започнаха да ми минават такива мисли като на бат Валджо а туй не е хубаво. Ама то с тия цени скоро май ще си купя 4 трупчета за 2.50 и само ще си я гледам красавицата.
Comment