Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА бога спрете крадеца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗА бога спрете крадеца

И така цялата драма започна когато установих че са одраскали на жена ми колата.От там се започнаха и мойте мъки първо при застрахователи те .те разбира се видяха щетата и ми предложиха да я пратят в тъй наречен доверен сервиз.Това ми се видя по лесния вариант,защото само оставяш колата и идваш да сия вземеш когато е готова.Оставих аз колата като един господин много старателно ми каза да си опиша какво имам в колата (джанти,касетофон)но не ми сподели че трябва да си и опиша че примерно имам и Кутия от маратонки адидас ,добре че вътре бяха старите,каво имам в жабката ,защото аз вътре имах един трансмитер(мп3 плеъар на радио вълна)очила сланчеви .Разбирасе след 3 седмично чакане (за три драскотини и една броня,която беше в сервиза когато оставих колата.установих че тези неща ми липсват.представяте ли си какви мизерници работят там да вземат стари маратонки да бяха казали щях да им ги подаря,но не да ме КРАДАТ.ако ми се занимаваше щях да пратя няколко приятелчета от 1 РПУ да се по гаврят с тях ама аре нека да си носят старите маратонки на жена дано им станат колкото до плеара поне дистанционното да бяха взели,ама те сигурно са решили че не работи защото му бяха свършили батерийте .друго интерестно е че за същата щета на шефа ми колата излезе за три дена.А щях да забравя става въпрос за АВТОСЕРВИЗ ИЗТОК

Там след като оставих една кола тотализирана на другия ден отидох да си взема нещата от нея. Нищо особено реално: няколко снакса и един много хубав пътен атлас за Европа. Ами само след един де вече ги нямаше тези неща.

Гоями мизернци работят по тия сервизи. На мен от сервиз за боядисване пистолет от колата са ми крали, който беше прикрепен под седалкта и нямаше как да се види...как са го набарали не знам.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Общоприета практика е колата да се оставя в сервиз само с ключа за запалване и евентуално ключа за секретния болт на джантите. Тъжен факт
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

На мен ми смениха крушките на фаровете, като я бях оставил
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

обикновено прибирам всичко преди да си оставя колата там. Даже приемчиците казват - не оставяйте скъпи неща в колата! бая народ работи в тоя сервиз, а колите стоят откючени и всеки има достъп, така че се не учудвайте!
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от fnt
            На мен ми смениха крушките на фаровете, като я бях оставил
            Като знам какъв чанч е смяната , тия крушки златни трябва да са били . Аз пък винаги с доверие подхождам към сервизите, ама явно, защото още не съм патил.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Точно в тоя сервиз ходих да ми ремонтират страничното огледало като го бях отнесъл. След 2-3 седмици чакане да доставят нов капак защото стария беше одраскан, като отидох да си я взема се оказа че са сложили пак същия. Ако си застрахован в БулИнс златно правило е да не им оставяш колата да я правят те, всичките им сервизи са особено некадърни, ако ти платят щетите и я правиш сам може дори да си на сметка.
              Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Аз моята я взех от същия сервиз на булинс със спукан картер.Като ми каза оня да ходя да я взема ми вика да си нося масло,че ми бил спукан картера.Аз му викам как така,а оня ми вика само да не ни искараш нас виновни.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150+++hp
                EX = Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                EX = Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от 155

Аз моята я взех от същия сервиз на булинс със спукан картер.Като ми каза оня да ходя да я взема ми вика да си нося масло,че ми бил спукан картера.Аз му викам как така,а оня ми вика само да не ни искараш нас виновни.

Малееееееееее Това ми звучи както преди време един приятел купи един Нисан 200SX може да сте го срещали в мобилето беше сив на цвят.... та собственика му казал че са му откраднали турбината и като ми каза моя приятел че така му е казал оня така ми стана смешно че щях да припадна.Мен ми е чудно как хората измислят такива смотани лъжи а най-чудното ми е че има такива дето се връзват
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Здравейте

Да, големи некадърници и смотаняци има по сервизите. Не стига че не разбират, ами и крадат. Мой познат преди два месеца си остави колата в един сервиз уж само за два дни да му сменят накрайници на кормилната рейка. В багажника бил оставил някакви буркани с компоти и други дребни неща. И какво мислите. Отива след два дни да си вземе колата и ги сварва малко след обедната им почивка - а те милите си отворили компоти от неговия багажник и си пият и се веселят. А колата изобщо не била готова. А той пали много бързо - и като започнал единия с шамари. После шефа на сервиза му се извинявал два дни. Питам аз - трябва ли всеки да стои с пушка в ръце и да си варди колата когато отиде при такива.
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

Re: Здравейте

Първоначално публикувано от Moris_zh
                      Отива след два дни да си вземе колата и ги сварва малко след обедната им почивка - а те милите си отворили компоти от неговия багажник и си пият и се веселят. А колата изобщо не била готова. А той пали много бързо - и като започнал единия с шамари.
                      ей тва е класика... за 2 компота да изядеш шамарите

ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

и аз като оставих колата да и сменят гарнитурата в багажника имаше един радиатор 2 дискови спирачки и 2 халогена, отивам вчера да я взема и отварям багажника и гледам че халогените ги няма и викам единия и го питам каде са ми халогените ве , оня ми вика абе човек не сме отваряли багажника, ние се мъчехме да го отворим ама не знаем от каде да ти сложим старата гарнитура хах, и като ми го казваше това му трепереше ябълката и го познах че лъже щот и са изчерви малко, бахти майсторите, ти отиваш да ти оправат колата те та крадат, кауни...
                        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Re: Здравейте

Първоначално публикувано от Cvetelin
                          Първоначално публикувано от Moris_zh
                          Отива след два дни да си вземе колата и ги сварва малко след обедната им почивка - а те милите си отворили компоти от неговия багажник и си пият и се веселят. А колата изобщо не била готова. А той пали много бързо - и като започнал единия с шамари.
                          ей тва е класика... за 2 компота да изядеш шамарите

АХахахах няма такъв смях Само като си представих картинката и избухнах
                          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                          X