Известие

Collapse
No announcement yet.

Е тва е тунинг :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е тва е тунинг :)

Като съм почнал с бъзиците - реших да продължа - един приятел ми прати линк към някакъв форум, в който разни явно деца обсъждат тунинг на различни коли - реших да се включа в разговора, а той ми помага (аз му казвам какво да пише ) За сега горе-долу се получава - чакаме отговор Голям сеир ще е
    http://burgastalk.com/viewtopic.php?f=45&t=297
    Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
    Fiat Punto Mk.I GT1

ееех тия дечица замечтани.....
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo
      ееех тия дечица замечтани.....
      дам Направо се скъсах от смях като прочетох Та им пуснах малко тема за размисъл
      Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
      Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

мечтите са голяма работа стига пък и вия, скрили са се в някво малко форумче да не стават за смях пред големите и пак ги открихте да ги бъзикате
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
          мечтите са голяма работа стига пък и вия, скрили са се в някво малко форумче да не стават за смях пред големите и пак ги открихте да ги бъзикате
          нали Чинкуеченто с тунинг 1.2 16 клапанов двигател 232 коня на 3 цилиндъра
          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

ахах, тоя ме заби:
            двигателят ти със тези характеристики които си посочил би издържал ама ако се намали малко налягането на компресора иначе е напълно вузможно пак да го изкараш навън.компресора ти обемен ли е или вихров, и с какво подаване на масло е към ротора?смисъл автономно с отделен маркуч дирекрно от мазането на главата или си е с маслен джоб в турбо-то
            ся кво да му кажа ...
            Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
            Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Първоначално публикувано от kiler_4o
              ахах, тоя ме заби:
              двигателят ти със тези характеристики които си посочил би издържал ама ако се намали малко налягането на компресора иначе е напълно вузможно пак да го изкараш навън.компресора ти обемен ли е или вихров, и с какво подаване на масло е към ротора?смисъл автономно с отделен маркуч дирекрно от мазането на главата или си е с маслен джоб в турбо-то
              ся кво да му кажа ...

Малееее мухахахахахахаххахх кажи му че е със блутуут връзка и от шишето в багажника се смазва

Защо неми отваря линка искам и аз да понауча нещо от пичовете
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

ахахаах голям цирк ...

оф като стана на 18 има 4 години

ахахахаах
                давай стягай ги да видим ко ша кажат....
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Леле отвори ми линка най-сетне леле припадам от смяхХхХхХххХххХхХхХХХХ

п.с Слагаите по широк накраиник на ауспусите за повече коне!!!!
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                    Леле отвори ми линка най-сетне леле припадам от смяхХхХхХххХххХхХхХХХХ

п.с Слагаите по широк накраиник на ауспусите за повече коне!!!!
                    те за тва ли всички голфове са 200 коня без лепинките отгоре
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Working...
                    X