Колеги, пиша, за да убия гнева си от днешната случка.Днес отивам си Аз с Пунтото(както всеки път), да си зареждам метан и познайте какво..Новоназначения метанаджия сложи маркуча, и тъкмо да пусне метана, отиде зад колата, изгледа я странно доиде при мене, отвори ми вратата и "любезно" ме уведоми че няма да ми зареди метан(НЯМАЛО СТИКЕР НА ЗАДНИЯ ПРОЗОРЕЦ- газ/метан).Бях се добрал до там на бензин(който също беше почти свършил),и го попитах, добре давай да си купя 1 лепенка и толко, отговора беше "свършиха".От там тръгвам да си паля колата, няма никой не пали на бензин( не се и чува жуженето от бензиновата помпа като дадеш на контакт).Както и да е избутах я и, оставих колата на метан-станцията и се прибрах с такси.Изчаках да дойде другата смяна(другите мананаджии ги познавам) и ми заредиха без проблем и колата си запали, ама на бенз не иска(сякаш че изобщо не ми работи помпата)...Иначе колата си имаше бензин поне 3-4 литра !
Та ми е интересни дали имат право да не ми слагат метан след като няма стикар на задния прозорец, но си имам книжка за уредбата, както и минал преглед за 2008 на уредбата.
А иначе какво им се случи на колицата е мистерия !
Та ми е интересни дали имат право да не ми слагат метан след като няма стикар на задния прозорец, но си имам книжка за уредбата, както и минал преглед за 2008 на уредбата.
А иначе какво им се случи на колицата е мистерия !
Comment