Известие

Collapse
No announcement yet.

Инфлация.......!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Инфлация.......!?!

В последно време, нещо започна много бързо да свършват паричките .....цените се дигат тихичко Например преди два дена си поръчвам пица за в къщи...носи я момчето...6.45лв.....разлика от брушурката, която сам намерил в пощата в началото на месеца е 1 лв. ....вчера пак си поръчах....носи я момчето - 7.45лв
    .....иначе ми говорят по медийте за някакви си мижави проценти на инфлация
    Мисля си, че тия икономисти в правителството...май изкуствено задържат цените на горивата ....иначе ще стане - жална ни майка "Виденова"
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Ми не си поръчвай пици бе човек

Comment

...от пастите, ще ми се развалят зъбите
      ...а при зъболекарите...какви са цените

Comment

Ти да не искаш да кажеш че държава та те лъже, аааааааа да не чувам такива приказки. като ти казват хората че няма инфлация значи няма.
        А за задържането на цените не си прав щото Лукойл ( да ги тръшне чумата) работят с ефтин руски нефт а продават горива на цени по-високи тези в доста европейски държави. За качеството изобщо да не говорим
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
          Ти да не искаш да кажеш че държава та те лъже, аааааааа да не чувам такива приказки. като ти казват хората че няма инфлация значи няма.
          А за задържането на цените не си прав щото Лукойл ( да ги тръшне чумата) работят с ефтин руски нефт а продават горива на цени по-високи тези в доста европейски държави. За качеството изобщо да не говорим
          ...лъже ме...лъже ме ...но и аз не и оставам длъжен
          ..........ако изключим данаците

Comment

Мдаммм ... пак стигнахме до положението "инфлацията се покачила с 4%, а реалните доходи - със 100%" ... Само дето не знам тази инфлация на каква основа се изчислява, след като основните хранителни стоки например скочиха не просто с няколко процента, а няколко пъти. Сега като вдигнат пак тока от юли (с до 15% евентуално...) сигурно пак ще отчетат инфлация от 1.5% - макар всичко друго в следствие да е скочило с около 20-30% заради тока... Но нека ... всеки народ си заслужава управниците, а съответно и хомота!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
              Мдаммм ... пак стигнахме до положението "инфлацията се покачила с 4%, а реалните доходи - със 100%" ... Само дето не знам тази инфлация на каква основа се изчислява, след като основните хранителни стоки например скочиха не просто с няколко процента, а няколко пъти. Сега като вдигнат пак тока от юли (с до 15% евентуално...) сигурно пак ще отчетат инфлация от 1.5% - макар всичко друго в следствие да е скочило с около 20-30% заради тока... Но нека ... всеки народ си заслужава управниците, а съответно и хомота!
              То хубаво за хомота, ама почва да писва да даваш все повече пари за неща дето са все повече със занижено качество! Това важи за всичко, горива токове, храни.... е май ще се сменя държавата... другото е ако малко нещо ни е останало от надписа на народното събрание, може и да се промени нещо... дали???

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Май само вярващи останахме в тая държава

Comment

Блаженни са Вярващите
                  alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                  Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Скоро и вярващи няма да останат...само цигани
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Както върви и цигани няма да останат
                      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Blade
                        Бог високо....царя забогатя.......... народа изтрещя

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                          Първоначално публикувано от Blade
                          ....народа изтрещя

Затова ли от месец насам не е влизал нормален човек в моя магазин...а преди сякаш имаше повече нормални хора. Напоследък всички са сдухани...
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Всичко живо е изпушило !!! Нали ги гледам в салона ми като доидат , гледат в тавана , бръмчат и изкарват синкав дим ...
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Тия 4% инфлация е на годишна база и това ако стане е добре, но май няма да ни огрее.Защото в момента инфлацията на годишна база е над 10%. За периода 1997-2008 в момента естествено имаме най висока инфлация-а познайте кой е на власт.Същите които пък поставиха рекорд през 1996-и началото на 1997, само дето тогава беше хиперинфлация.Причината, че сега не е хипер са няколко, но основните са:
                              Закона за борда /най просто казано не можем да печатим пари, ако не сме ги изкарали отнякъде/ и незначителния дял на държавната собственост-имено това са двете са главни пречки за източване на бюджета /най мощен външен фактор за инфлацията са цените на петрола на този етап, защото ипотечната криза по ред причини у нас няма почти никакво влияние/.
                              Ето и малко статистика и матеряли:
                              http://zaedno.eu/article1807.html
                              http://news.bpost.bg/story-read-14456.php
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X