Известие

Collapse
No announcement yet.

Внос на автомобил от USA :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=Stoyan Georgiev][quote="Absente_":16cxegz1][quote="търтей":16cxegz1]
    Първоначално публикувано от "Absente_":16cxegz1
    а я ми кажете има ли някакъв начин да докараш колата без да и плащаш нищо нито акцис нито мито нищо и да си я караш като си плащаш данъците в щатите по интернет?
    Аз нямам никаква представа как стоят нещата ( както и 99% от хората който са писали в темата) но ми подметнаха нещо такова без никакви подробности.Та ако има някой наистина знаещ ще помоля да ми обясни....
    може

обаче иди виж колко е ГО за кола с чужда регистрация [/quote:16cxegz1]

имаш ли някъква представа? 100% е повече ама чудовищно повече ли....[/quote:16cxegz1]

чувал съм че е към средата на четирицифрените суми , според зависи от каляската[/quote:16cxegz1]
    знам че интерамерикан правят ГО на коли с американска регистрация. Някой обаче знае ли конкретни цифри?

Comment

Здравейте,
      дали има някакви новости по въпроса за вноса на коли от САЩ?
      Благодаря предварително!
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Може ли инфо за конкретна фирма, която се занимава с внос на коли от щатите. Брат ми идва от там и иска да си докара колата. Благодаря предварително.
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Не ти трябва фирма. Ако колата ще бъде внесена за постоянно в България, на митницата която и да е от агенциите ще му оформи документите, но се пригответе да платите данъци мито и евентуално акциз.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Не ти трябва фирма. Ако колата ще бъде внесена за постоянно в България, на митницата която и да е от агенциите ще му оформи документите, но се пригответе да платите данъци мито и евентуално акциз.
            Защо евентуално за акциза? Не е ли задължително?
            Lexus IS200

Comment

2010 година акциза при внос падна, но не помня дали това се отнасяше само за ЕС, а и имаше все пак някакво ограничени от 161 киловата. Освен това ако автомобила е собственост на човека повече от 6 месеца, то той има право на безмитен внос, но не трябва да го продава определен период време.
              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 15:37.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ами да, собственост е повече от 6 месеца, но е много коне (около 200). Както и да е, въпросът е, че се търси контейнер, с който да бъде пренесен автомобила.... Незнам точно как стоят нещата, птиваш на пристанището просто така, или....

Comment

http://www.bomargroup.com/%D0%A2%D1%...%D0%A9,66.html
                  Ето една фирма извършваща транспорт от САЩ.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    http://www.bomargroup.com/%D0%A2%D1%...%D0%A9,66.html
                    Ето една фирма извършваща транспорт от САЩ.
                    Meрси, точно това ми трябваше!

Comment

Здравейте пак

Сега питането е дали някои знае фирма, която да прави технотест на колите внос от щатите, защото тези: http://www.technotest.bg/bg/company.html
                      в момента нямат лиценз, а аз не мога да немаря друга фирма.....

Comment

Working...
                      X