Известие

Collapse
No announcement yet.

Доходен бизнес но какъв ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Е така е, но и и да не са били, цялата ни система е повлияна силно от миналото-това имам предвид.И поради ред причини бизнес трудно се развива, но има хора които го правят, говоря за нормален бизнес-не за мутри, връзки, полицаи, ДС и так дале .
    Така е, но се променят бавно към по-добро. Може би заради отмирането на едно поколение.
    За новите поколения които идват обаче, не знам какво да мисля. Едно малко малцинство от интелигентни и амбициозни млади хора и голямо мнозинство от мързеливи неграмотници.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Разбира се, нещата вървят, не толкова бързо колкото ни се иска, но това е пътят.Днеска се поразходих из София и си мислех, колко се е променил града за тия 20 години, неусетно.На много места се чувства положителна промяна.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Така е, например по южната дъга като караш, все едно не си в България.
        Сега обаче имам лоши предчувствия за комунистите. Мисля, че ни готвят гръцкия сценарий.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Така е, например по южната дъга като караш, все едно не си в България.
          Сега обаче имам лоши предчувствия за комунистите. Мисля, че ни готвят гръцкия сценарий.

Верно ли? А дано, ама надали. Паралела между нашата страна и Гърция е невъзможен .
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Невъзможен е, съгласен съм-ситуацията във финансовата система е коренно различна.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay
              По принцип конкуренцията е само в съответната група от клиенти. Подстригващи се за 3 и за 30 лв. в един салон е много трудно. Банички и трюфели на едно място - също. Цената обаче е само един от компонентите, които са от значение за успеха, а не е единствения.
              Аз никога не съм твърдял обратното, въпреки, че е напълно възможно, но е безкрайно непрактично.
              Именно за това клиентите се групират, според множество фактори, включително покупателната способност.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Верно ли? А дано, ама надали. Паралела между нашата страна и Гърция е невъзможен .
                Имам предвид, че ще ни фалират. Само че не за 25 години като ПАСОК, а много по-бързо. Финансовата ситуация много бързо може да се промени, особено като гледам с каква скорост започнаха. Бързат за нещо.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Хубав пример. Принципно това за труда е вярно. Обаче е достатъчно само за оцеляването, не и за просперитета. За истинско движение напред, освен труд трябват и умения. Ако могат да предложат уникални прически по 15 лв. вместо обикновени по 3, ще бъдат още по-добре. Общо взето към това се стремят и на запад, защото конкурентоспособността не се вдига само с ниска цена. Този с баничките има по-добра стратегия според мен.
                  Количествените изменения водят до качествени такива. Като преместиш 100 кубика пясък само с кофа и лопата мозъчето ти започва да раздвижва клеясалите си зъбни колелца и се сещаш, че може да използваш ръчна количка, което ускорява процеса 4 пъти примерно. А след още 2000 години измислят багера.
                  Lexus IS200

Comment

Working...
                  X