If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Да ти кажа в този случай наистина имаше ефект, всички намаляха. Само дето като я научат и край с ефекта. Дано поне да им сменят често местата.
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Готиното ще е като зад билболрда застанат наистина след като ги понауцхат повечето. Караш, караш... гледаш уж фалшива тревога и из от зад искача бесен милиционер с палка
Готиното ще е като зад билболрда застанат наистина след като ги понауцхат повечето. Караш, караш... гледаш уж фалшива тревога и из от зад искача бесен милиционер с палка
Ами то така и ще бъде, така го обявиха.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Аз днес ходих до Враца..И минах през Ботевград...На магистралата имаше една табела на 20км преди ботевград и както карах с 140км и направо изтръпнах После срещнах на 10-15км от Враца пак имаше...
Определено човек се замисля....А и ако някой ви пресветне
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
А аз онзи ден със 170 в лявата лента...няма ти кажа как са почуствах Че и един бесен голф 2-ка ме преследваше плътно зад мене
...ама не бях с алфата де
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
А аз онзи ден със 170 в лявата лента...няма ти кажа как са почуствах Че и един бесен голф 2-ка ме преследваше плътно зад мене
...ама не бях с алфата де
Най-обикновен камуфлаж за прибиране на рушвети, при това законен
А къде е връзката между тия картонени коли и прибирането на рушвети
До сега, патрулките се криеха зад храсти, в пресечки, на отбивки... сега ще се крият зад законно поставено чучело
Чучело, което хората помнят и са спокойни, че е само куха маскировка, а когато там има истинска патрулка, чучелото си става чист камофлаж на полицаите, които един вид дебнат от засада
Те не трябваше ли да помагат на гражданите?!
От там нататък мисля ти е ясно, какво може да се случи, след като те спре за превишена скорост и без колан.... $$$
Абсолютна простотия и освен това- предпоставка за ПТП. Но явно някой е прибрал добри пари от поръчката.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
аве пак казвам че не е камуфлаж, нито е предпоставка за ПТП.
караулките предпоставка ли са за ПТП?
Дори да им сменят местата на тези изкуствени патрулки, човек сам си е виновен че е минал със 100 вместо с 50, че да ми набива спирачки.
Ако кара с 60-70 при намаляване няма да има такава опасност нали?
хич не ги обичам униформените и сичките от МВР, ама поне това тяхно решение ми се струва оправдано, не може само да ги плюеме.
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment