Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полиция
Collapse
X
-
просто логиката на ЗДП е грешна
щото закона е така направен че да те глобяват ако го нарушиш а не да ти пречат да нарушиш
ако има патрулка и се вижда то далече и има знак внимание контрол с радар и хубава голяма видокамера дали ще превиши скоростта?
ми не
ама и кукалероса нема ад гушне некой допълнителен левНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейпросто логиката на ЗДП е грешна
щото закона е така направен че да те глобяват ако го нарушиш а не да ти пречат да нарушиш
ако има патрулка и се вижда то далече и има знак внимание контрол с радар и хубава голяма видокамера дали ще превиши скоростта?
ми не
ама и кукалероса нема ад гушне некой допълнителен левАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ха ха ха тия макети, са поредната глупост за която някой е прибрал комисионната и са похарчени чували с пари. Първо още първи пъ като ги видях от далеч ми стана ясно, че са имитация. Мащабно са видимо по-малки от истинската астра. Второ се сложени така, че все едно летят във въздуха. Или пък са сложени на място където реално има вада и лека кола не може да влезе и застане така. Истинската кола има отблясък от стъклата а тези нямат никакъв. За да се хване човек, че са патрулки трябва да ги гледа от километри. Няколко пъти ми се наложи да пътувам и гледам колите пред мен и колите с които се разминаваме дали натискат спирачки като ги видят. И до сега един не съм видял да чукне спирачка поне. Дори и някой да е повярвал на тая бутафория то на следващото минаване вече му е ясно, че това е фалшиво и си кара пак както си му харесва. Това и слагането на ударени коли по пътищата са грешно похарчени пари взети от нас под формата на какви ли не такси и данъци. Вместо да набутваха за такива безсмислени неща да бяха направили магистралите до морето и до Гърция а не целия огромен трафик да кара по някакви тесни пътчета мизерни. Доволен е само тоя с печатницата дето ги е правил и тия дето са му дали поръчката
Comment
-
Аз друго си мисля...Толкова ли е трудно а го спазвате тоя правилник?Какво печелите като карате по нашите измислени магистрали със 150 вместо с позволеното от правилника?То има файда ако можеш да поддържаш 150 от изхода на София,та чак до Варна.Ама не може.Нямаме пътища за това.Мислете ги и тия неща малко...писна ми да чета за хора,претрепали се с идеята да стигнат някъде с 5 минути по-рано.
Comment
-
да колеги сега вече ги знаете че ги има и си викате тъпаци няма да намалявам но все пак идеята на тези макети е да те потсещат да карате разумно а не да си викаш еб..... съм му мамата.
Ще ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
Comment
-
идеята с картонените патрулки е много тъпа. мове ли да словия патрулката на билборд а пред нея 1 метър канафка...мдам...умнииии бреееее! цялата корупция може да се спре много елементарно - хуймериканците са го измислили - на челното стъкло на патрулката има камера, която заснема всичко с час, дата и скорост на автомобила. за закон ако полицая и спреният за проверка минат зад камерата заедно полицая бива уволнен дисциплинарно. и като всичко се заснема айде да видим как ще те пусне че ми е много любопитно. ама нееееееее - вместо да се инвестират тези пари в камери те се дават за макети с увасно много завияена цена и много разходи за поддръвка и транспорт щото некой трябва да гепи едни пари....жалки опити за старческа ерекция е това!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от toni_75TURBOЩе ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
Първоначално публикувано от WolfyПървоначално публикувано от toni_75TURBOЩе ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от WolfyПървоначално публикувано от toni_75TURBOЩе ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
чучело , чучело , ччучело , опаа патрулка с радар , да видиш на връщане как ще внимаваш
Comment
-
Първоначално публикувано от WolfyПървоначално публикувано от toni_75TURBOЩе ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment