Известие

Collapse
No announcement yet.

Полиция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Първоначално публикувано от Mind_Control
    Първоначално публикувано от Kuku
    Най-обикновен камуфлаж за прибиране на рушвети, при това законен
    А къде е връзката между тия картонени коли и прибирането на рушвети
    До сега, патрулките се криеха зад храсти, в пресечки, на отбивки... сега ще се крият зад законно поставено чучело
    Чучело, което хората помнят и са спокойни, че е само куха маскировка, а когато там има истинска патрулка, чучелото си става чист камофлаж на полицаите, които един вид дебнат от засада
    Те не трябваше ли да помагат на гражданите?!
    От там нататък мисля ти е ясно, какво може да се случи, след като те спре за превишена скорост и без колан.... $$$
    Ок, Kuku, да приемем, че си прав. Предложи тогава начин всички ние да започнем да спазваме правилата за движение, да не даваме подкупи и полицаите да не вземат подкупи. Защото, съгласи се с мен, сегашното положение по пътищата е ужасяващо!

Comment

Не е едно нещо, не мога да кажа "това е" - свързани са много неща за съжаление и не виждам ясен и точен начин за разрешаване на толкова много проблеми в близко бъдеще
      sigpic

Comment

Прав си, мамка му За съжаление всичко опира до народопсихология, а тя не ни е най-хубавата черта

Comment

просто логиката на ЗДП е грешна

щото закона е така направен че да те глобяват ако го нарушиш а не да ти пречат да нарушиш

ако има патрулка и се вижда то далече и има знак внимание контрол с радар и хубава голяма видокамера дали ще превиши скоростта?
          ми не
          ама и кукалероса нема ад гушне некой допълнителен лев
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            просто логиката на ЗДП е грешна

щото закона е така направен че да те глобяват ако го нарушиш а не да ти пречат да нарушиш

ако има патрулка и се вижда то далече и има знак внимание контрол с радар и хубава голяма видокамера дали ще превиши скоростта?
            ми не
            ама и кукалероса нема ад гушне некой допълнителен лев
            Точно това исках да кажа вчера, ма ме мързеше да пиша.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ха ха ха тия макети, са поредната глупост за която някой е прибрал комисионната и са похарчени чували с пари. Първо още първи пъ като ги видях от далеч ми стана ясно, че са имитация. Мащабно са видимо по-малки от истинската астра. Второ се сложени така, че все едно летят във въздуха. Или пък са сложени на място където реално има вада и лека кола не може да влезе и застане така. Истинската кола има отблясък от стъклата а тези нямат никакъв. За да се хване човек, че са патрулки трябва да ги гледа от километри. Няколко пъти ми се наложи да пътувам и гледам колите пред мен и колите с които се разминаваме дали натискат спирачки като ги видят. И до сега един не съм видял да чукне спирачка поне. Дори и някой да е повярвал на тая бутафория то на следващото минаване вече му е ясно, че това е фалшиво и си кара пак както си му харесва. Това и слагането на ударени коли по пътищата са грешно похарчени пари взети от нас под формата на какви ли не такси и данъци. Вместо да набутваха за такива безсмислени неща да бяха направили магистралите до морето и до Гърция а не целия огромен трафик да кара по някакви тесни пътчета мизерни. Доволен е само тоя с печатницата дето ги е правил и тия дето са му дали поръчката
              Fiat Marea 1.6 16V SW '99
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Comment

Аз друго си мисля...Толкова ли е трудно а го спазвате тоя правилник?Какво печелите като карате по нашите измислени магистрали със 150 вместо с позволеното от правилника?То има файда ако можеш да поддържаш 150 от изхода на София,та чак до Варна.Ама не може.Нямаме пътища за това.Мислете ги и тия неща малко...писна ми да чета за хора,претрепали се с идеята да стигнат някъде с 5 минути по-рано.

Comment

да колеги сега вече ги знаете че ги има и си викате тъпаци няма да намалявам но все пак идеята на тези макети е да те потсещат да карате разумно а не да си викаш еб..... съм му мамата.
                  Ще ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
                  МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.

Comment

идеята с картонените патрулки е много тъпа. мове ли да словия патрулката на билборд а пред нея 1 метър канафка...мдам...умнииии бреееее! цялата корупция може да се спре много елементарно - хуймериканците са го измислили - на челното стъкло на патрулката има камера, която заснема всичко с час, дата и скорост на автомобила. за закон ако полицая и спреният за проверка минат зад камерата заедно полицая бива уволнен дисциплинарно. и като всичко се заснема айде да видим как ще те пусне че ми е много любопитно. ама нееееееее - вместо да се инвестират тези пари в камери те се дават за макети с увасно много завияена цена и много разходи за поддръвка и транспорт щото некой трябва да гепи едни пари....жалки опити за старческа ерекция е това!
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

чучелата.... по добре е да ги има отколкото да ги няма
                      разбира се има много по добри неща като камери и т.н. но те са доста по скъпички от чучелата

Comment

Първоначално публикувано от toni_75TURBO
                        Ще ми е интересно,както много от нас шоферите мислят така и не спазват знаците (както и аз) утре да сложат камери с радар в тези макети и тогава да видиме какво ще правим.
                        МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
                        На изхода към Перник срещу "Лукойл" вече са сложили камерки и в двете посоки - над "фалшивата" патрулка точно
                        Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                        Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                        Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy
                          МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
                          На изхода към Перник срещу "Лукойл" вече са сложили камерки и в двете посоки - над "фалшивата" патрулка точно
                          колкото е истинско плашилото толкова са истински и камерите, а в повечето случай тези плашила са поставени по абсурден начин. Я обясни бе "лежащ човеко-лъв" каква е толко ползата да ги има пред тази да ги няма?!?

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                            МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
                            колкото е истинско плашилото толкова са истински и камерите, а в повечето случай тези плашила са поставени по абсурден начин. Я обясни бе "лежащ човеко-лъв" каква е толко ползата да ги има пред тази да ги няма?!?
                            като тръгнеш по магистралата за морето ще разбереш ,
                            чучело , чучело , ччучело , опаа патрулка с радар , да видиш на връщане как ще внимаваш

Comment

МОЛЯ,КАРАЙТЕ РАЗУМНО.
                              Тия камери са насочени към чучелата с цел да се предотвратят вандалски посеги върху тях.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Vsi4ki katadjii da mrat v laina, pojelavam im go iskreno

--------------------------------------------------------
                                Кирилицата е задължителна!!!

Mrx
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X