If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност тoва е шега до някъде, но ако сте луди по италиянското може и да ви хареса. Мен не ме кефи, прекалено сладникъв е. Въпреки това от време на време се пръсквам за разнообразие и с него. А най си обичам:
Ето това е много нашумял парфиум в момента!Не е много нов но аз поради факта че сестрами работи в парфиумерия и козметика сам осведомен за всички най-нови и хитови продукти..Даже и тук в Италия в момента навсякаде го рекламират и на мен много ми харесва
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Ето това е много нашумял парфиум в момента!Не е много нов но аз поради факта че сестрами работи в парфиумерия и козметика сам осведомен за всички най-нови и хитови продукти..Даже и тук в Италия в момента навсякаде го рекламират и на мен много ми харесва
става горе долу. но най-вървежният в момента сред мъжките е армани кода и ck man
хах като не съм го търсил и незнам на кви пари е тук?
Мернах го червения Фиърс някъде, даже в София, беше средата на февруари. Малко се изненадах щото от ХАмерика един приятел си го донесе и след това търсихме ама нъцки. Трябва го питам - покрай Великден се прибира от ..... сега май е в Йоханесбург.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Предлагам парфюми които са най-добрите „ментета” на пазара.Парфюмите са Буквално копия на оригиналните. Гарантирам 100% че няма Абсолютна никаква разлика по: аромат,опаковка,надписи,шишенца,дори са направени по оригиналните развасовки..Има само две разлики от оригиналните-едната е в цената(огромна разлика) а другата в трайността на аромата.Парфюмите които предлагам траят между 10-12 часа.Наистина са изключителни.Идеални за подаръци и лична употреба.За информация на продуктите които предлагам на ЛС.
тези цени къде са бе колега много тънканаж?нещо не ми изглеждат реални за маркови?
Предлагам парфюми които са най-добрите „ментета” на пазара.Парфюмите са Буквално копия на оригиналните. Гарантирам 100% че няма Абсолютна никаква разлика по: аромат,опаковка,надписи,шишенца,дори са направени по оригиналните развасовки..Има само две разлики от оригиналните-едната е в цената(огромна разлика) а другата в трайността на аромата.Парфюмите които предлагам траят между 10-12 часа.Наистина са изключителни.Идеални за подаръци и лична употреба.За информация на продуктите които предлагам на ЛС.
тези цени къде са бе колега много тънканаж?нещо не ми изглеждат реални за маркови?
аз ползвам Jacomo повече от 15 г........Иначе харесвам също GENTLEMAN by GIVENCHY и последния който ми донесоха BURBERRY touch(малко сладникав,но доста ми допадна).
Comment