Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв парфюм използвате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

:P

Всъщност тoва е шега до някъде, но ако сте луди по италиянското може и да ви хареса. Мен не ме кефи, прекалено сладникъв е. Въпреки това от време на време се пръсквам за разнообразие и с него. А най си обичам:

156 1.8 TS 98

Comment

Ето това е много нашумял парфиум в момента!Не е много нов но аз поради факта че сестрами работи в парфиумерия и козметика сам осведомен за всички най-нови и хитови продукти..Даже и тук в Италия в момента навсякаде го рекламират и на мен много ми харесва
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
        Ето това е много нашумял парфиум в момента!Не е много нов но аз поради факта че сестрами работи в парфиумерия и козметика сам осведомен за всички най-нови и хитови продукти..Даже и тук в Италия в момента навсякаде го рекламират и на мен много ми харесва
        става горе долу. но най-вървежният в момента сред мъжките е армани кода и ck man

Comment

Първоначално публикувано от pent
          Първоначално публикувано от Neokill
          Абе може да се намери И червен даже
          хах като не съм го търсил и незнам на кви пари е тук?
          Мернах го червения Фиърс някъде, даже в София, беше средата на февруари. Малко се изненадах щото от ХАмерика един приятел си го донесе и след това търсихме ама нъцки. Трябва го питам - покрай Великден се прибира от ..... сега май е в Йоханесбург.
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Мъжки: Armani Attitude - уникален
            alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
            alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

Първоначално публикувано от Infamous
              Предлагам парфюми които са най-добрите „ментета” на пазара.Парфюмите са Буквално копия на оригиналните. Гарантирам 100% че няма Абсолютна никаква разлика по: аромат,опаковка,надписи,шишенца,дори са направени по оригиналните развасовки..Има само две разлики от оригиналните-едната е в цената(огромна разлика) а другата в трайността на аромата.Парфюмите които предлагам траят между 10-12 часа.Наистина са изключителни.Идеални за подаръци и лична употреба.За информация на продуктите които предлагам на ЛС.
              тези цени къде са бе колега много тънканаж?нещо не ми изглеждат реални за маркови?
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

hugo by boss
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Аз си падам по малко по-сладникави - Givenchy, Armani Mania, Ck
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
                    Първоначално публикувано от Infamous
                    Предлагам парфюми които са най-добрите „ментета” на пазара.Парфюмите са Буквално копия на оригиналните. Гарантирам 100% че няма Абсолютна никаква разлика по: аромат,опаковка,надписи,шишенца,дори са направени по оригиналните развасовки..Има само две разлики от оригиналните-едната е в цената(огромна разлика) а другата в трайността на аромата.Парфюмите които предлагам траят между 10-12 часа.Наистина са изключителни.Идеални за подаръци и лична употреба.За информация на продуктите които предлагам на ЛС.
                    тези цени къде са бе колега много тънканаж?нещо не ми изглеждат реални за маркови?
                    прочети хубаво какво съм написал колега

Comment

Armani Black Code от...... малиии колко , някъде можеби от 2-3 години
                      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
                        Armani Black Code от...... малиии колко , някъде можеби от 2-3 години
                        добър избор

Comment

аз ползвам Jacomo повече от 15 г........Иначе харесвам също GENTLEMAN by GIVENCHY и последния който ми донесоха BURBERRY touch(малко сладникав,но доста ми допадна).

Comment

Davidoff Echo и VERSACE EAU FRAICHE e моят избор.
                            Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Benetton Cold
                              '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

sculpture на Nikos. страхотен е .

Comment

Working...
                                X