Абе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Потрес .....
Collapse
X
-
Re: Потрес .....
Първоначално публикувано от NeokillАбе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
Казва се Георг Кахер (Georg Kacher), фрийланс автомобилен журналист, един от 10-те водещи автомобилни журналисти в света и от най-търсените автори в жанра, постоянен сътрудник на списанията CAR, Car&Driver, Road&Track, Quattroruote, Automobile и Autobild.
Comment
-
Първоначално публикувано от pentна мен само правописните грешки ми се набиват в очи, още повече като са в заглавие
иначе си е супер списанието!
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от NeokillАбе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
Казва се Георг Кахер (Georg Kacher), фрийланс автомобилен журналист, един от 10-те водещи автомобилни журналисти в света и от най-търсените автори в жанра, постоянен сътрудник на списанията CAR, Car&Driver, Road&Track, Quattroruote, Automobile и Autobild.
ПП Pinko купивам си списанието заради интересните ти статии. Ето сега за класиките. А и заради разглобените автомобили'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Скоро ще има и нафтово Порше Кайен 600коня Дизелче...чудно ми е тогава с какво ще го сравнят....нещо май бензина а
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от NeokillПървоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от NeokillАбе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
ПП Pinko купивам си списанието заради интересните ти статии. Ето сега за класиките. А и заради разглобените автомобили
Пък и нали има свобода на словото, кво да се прави. Всеки пише квото си иска
Comment
-
Самия факт, че "нафтаджии" (те се наричат така сами? аз не харесвам израза) , в случая немци, използват за мерна единица, към която да сравнят творението си, Италиански Бензинов автомобил......мисля, че всеки може сам да прецени за какво иде реч при наличие на малко обективизъм в арсенала си... едва ли може ние да добавим коментар....
П.С. Надявам се, че спора няма да се превърне в такъв от типа Дизел/Бензин, защото станахме банални вече.... Избора си е личен. А и това е просто заглавие, където се търси "гръмкост"....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Днес пробвахме едно Мазерати и съм доволен....знам вече какво мисля да си взема освен Алфите....та да си имам добри неща и от двете религии...бензин и дизел.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
В неделя на сбирката ще ви докарам един талянски дизел с шведски турбинки.
Днес му направих едно кръгче, баси, тва JTD работи като бензин и върви като чипосан дизел бе
Развърта се като 16 волтова бензинка, а и звука му е нещо подобно...
От 1300 до 3800 оборота имаш на разположение 370 Нм, максимума е 400 Нм при 1850 об./мин
Абе много е кефско за каране
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBМазаратито ли'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment