Известие

Collapse
No announcement yet.

интериорни мисли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тапети са забранени в заданието
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

аматьори... ))))
      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

заданието е хай-тек стомах на робот и флоралните елементи и modern-ът ще ми подпалят опашката

Comment

Първоначално публикувано от raitchev

може да си направите стените като венециански дворец.... или като картина на джаксън полак
          Това същото спокойно може да стане и с плочки
          147 1.6 TS

Comment

мим, ако кажеш нещо конкретно поне като тип материал, освен фаянса, мога да ти пратя някакви каталози или да ти препоръчам нещо. няма да намериш всичко на куп. аз се из свинявам че не прочетох преди просбата ти. снощи можеше да поговорим по този въпрос.
            Аз като прост проектант и строител може и да бъда полезен ....))))))
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

мерси на Lazy, разведе ме и ми показа много хубави неща, даде добри съвети, съдейства

също и на Муроман мерси, че ме разведе из непознатите дебри на складовете с ламинат

Comment

облицовайте всичко във висококачествен мрамор- това е било модерно преди, модерно е сега и ще е модерно абсолютно винаги! Като подберете подходящия цвят и ще се получи като стомаха на каквото там беше казала..
                Lexus IS200

Comment

и да пуснеш проекта като го направиш, че ме заинтригува
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Оххх и на мен ми предстои ходене по мъките след два месеца
                    Е, по-скромно, но все пак

Ако може да използвам темата на mim, да задам някои въпроси
                    Интересуват ме конкретно стелажи, сейф за вграждане, комбинирани бюра за 3-4 човека, заседателна маса за 8-10 човека, естествено, подови настилки (без ламинат), подово стъкло, алуминиеви парапети, осветление....
                    Просто нямам време да обикалям по шоуруми и за това искам да попитам, къде в интернет първоначално мога да разгледам модулно обзавеждане за офис, защото там, където намирам такива неща или няма цени, или са високи цените, или няма точно това, което ми трябват... просто имам чувството, че накрая от няма какво ще си оставя ръцете в тоя офис
                    sigpic

Comment

Да използвам темата и аз
                      Търся си маса и столове за трапезарията
                      Къде да ходя да разглеждам ,тук във Варна нищо не ми е харесало до момента,та мисля да се разходя до София
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от mim
                        мерси на Lazy, разведе ме и ми показа много хубави неща, даде добри съвети, съдейства

също и на Муроман мерси, че ме разведе из непознатите дебри на складовете с ламинат
                        Недей да ходиш за плочки на Околоврътсното в Естетико,нема такива нещастници,3 пъти ходя при тях,и 3-те пъти съм супер разочарован
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                        X