Известие

Collapse
No announcement yet.

тъжна вест за сливенската общественост......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Rider_alfa155
    и аз съм на мнение че направим ли магарията с чувалите с балсатра няма да закъснеят по големите блокове а и ще подразним "кукерите"/ извинявам се на колегите алфисти дето са полицай/ само щото уж сложени там да не се минава а пък...................
    Ама неса ли мизерници и нещасници!!! Нестига че хората се сабират на такова място да си правят кефа а не по улиците кадето стават много бели те тапанарите го заграждат вместо да направят някакво обезопасяване те го затварят,кво им пречи на военните!?!Ще им се изтърка асвалта ли.Пълно с малоумници!Ама то причината е ясна де...Просто неса се намерили наемници който да го вземат под наем и после да взимат такса за вход както е наща писта в божурище и до тогава докато несе намерят такива хора ще е затворено за безплатно посещение щото тряя да има лапане на парички няма как...Безплатен обяд никаде няма
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Пак ще напомня за неприкосновената частна собственост... умно или глупаво е съвсем друг въпрос...
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

личо на мен не ми пречи кой знае колко защото рядко слизам там но пък не смятам че трябва да се ограничават по някакъв начин разни такива мероприятия защото в крайна сметка войната по пътищата си е факт , даваме повече жертви на пътя от колкото на война/примерно ирак/ и по този начин в мометна се предизвиква една голяяяяяяяяяяяяма вълна от катастрофи по сливенските пътища, не че и преди ги нямаше мен на скоро ме блъснаха на моста на розова градина / за запознатите със сливен / а сега ще стане още по зле селяните ще започнат да си показват селянията в града а така поне ходиха на летището и така.....
        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
        Suzuki GSXR 750 W настоящ
        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
        X