Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моделите GTA са спряни от производство и ако някой, някъде продава чисто ново GTA то е престояло по складовете, та май е по-добре директно да се подмине като оферта
    159 също, защото за тези пари няма да бъде максимума на модела и в един момент може да се усеща липсата на мощност, например, липсата на някоя и друга екстра
    Оптималният вариант за мен е "GT 1.9JTD 150к.с." - 59'000лв. струваше един екземпляр в магазина с червена кожа, 17" джанти... само навигация нямаше, а и цената е без отстъпка, значи може да падне с още 2000-3000лв.
    А ако целта е да търсим най-бързата кола за тези пари, тя определено няма да е италианска
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ninormal
      Освен алфите,които ще проучиш може да погледнеш и това
      http://mazda.bg/?go=showroom&p=mazda3mps
      Кума ми е с такава, даже е първата продадена в БГ и е много доволен, а той е сменил доста коли.

П.с. За някой чести обаче може да се наложи да се чака повечко...
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        159 също, защото за тези пари няма да бъде максимума на модела и в един момент може да се усеща липсата на мощност, например, липсата на някоя и друга екстра
        за мощността си напълно прав, но според мен откъм екстри на HIGH оборудване единственото, което липсва е навигация - а това според мен е нещо напълно излишно, при положение, че можеш за 300 лева да си вземеш една, която ще можешп и в себе си да я носиш и няма да трябва да изсипваш сума пари за нови карти
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Само ксенона, джантите, металика и алармата струват над 3000лв. а това са неща, без които тази кола не може
          Тя пак ще се вмести в 60'000лв., даже и за 55'000лв. може да се купи с една хубава отстъпка, но си мисля, че не е оптималното използване на парите
          Не знам.... аз лично бих си купил "GT"
          sigpic

Comment

2 гласа за ГТ!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Само ксенона, джантите, металика и алармата струват над 3000лв. а това са неща, без които тази кола не може
              Тя пак ще се вмести в 60'000лв., даже и за 55'000лв. може да се купи с една хубава отстъпка, но си мисля, че не е оптималното използване на парите
              48 000 - с включен ксенон металик и аларма - това е за 1.8 mpi, за 1.9 jtd 53 някъде ще отиде, като към това ти влизат пълния кожен салон и другите му там глезотийки

за вървене - ако ще даваш толкова пари за ГТ, за тези пари ще си вземе 159, която също върви - и е по-голяма от тясното ГТ, освен това ГТ-то вече остарява като модел и това доста си личи когато двете коли стоят една до друга
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Тези цени къде ги гледаш?
                Не гледай сайта

А аз все пак изразявам личното си мнение
                sigpic

Comment

Тези цени къде ги гледаш?
                  Не гледай сайта

А аз все пак изразявам личното си мнение
                  офертите са пред мен и са от милано моторс разпечатани на хартийка

аз ги казвам нещата единствено в името на дискусията нио негативно
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Моите фаворити след кратък рисърч са следните: Opel Astra OPC, Alfa Romeo GT, Mazda 3 MPS - Mini Cooper S също много ми допада но в сайта няма дори ориентировъчни цени... така че не знам дали ще влезе в ценовата ти рамка. Ако търсиш "яка резачка" опела и маздата са точно такива - с чип и двете коли са над 280 к.с и ускорение до 100 в ниските стойности на 6 секунди... дори високи 5-ци. И от тук натам е въпрос на личен вкус и предпочитания

Ако ще е Alfa Romeo те съветвам да е GT! Според мен е по-добре да се сдобиеш с топ оборудвано GT от колкото да си тръгнеш с базова 159-тка

ПС. ако някой случайно знае ориентировъчни цени на Mini-то, нека ги сподели че ми стана интересно
                    опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Intrepid

Ако ще е Alfa Romeo те съветвам да е GT! Според мен е по-добре да се сдобиеш с топ оборудвано GT от колкото да си тръгнеш с базова 159-тка
                      ама те цените са почти есднакви - топ оборудваните гт-та са даже малко скъпи

за 52-53 взимаш 159 със всички екстри без навигация и спортни седалки (които между другото са доста неудобни в сравненеи с обикновените) - вкл. пълен кожен салон , пълен ел. пакет с умиватели за фарове и т.н. автоматично вкл. на фаровете., абе общо взето няма нищо което да не е включено. а комфорта на 159-ката е доста по-голям от гт-то.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Вярно че може да се получи доста прилична 159-тка в рамките на 60 хиляди лева - което е направо супер за автомобил с тази визия, практичност, динамика и още куп положителни неща В такъв случай на мястото на rapid_boy бих взел 159 - естествено ако не държи много колата му да е "яка резачка" както вече споменах.
                        опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

Нова 159-ка е твоето решение.
                          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Аз съм за фолквсвагена, голф хем е в ниския клас, хем е донякъде и в средния , а ако искам хубава кола естествено това е 159-бензин, май 1,8 двигател, ако не се лъжа, хем ще имаш и пари за застраховка.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Добре де, кви са тия коли в мобиле.де?!
                              http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
                              За тази пише, че произв. 2006, но не е карана. Има и още 2 години гранция. Цената е супер, като за Брера...
                              Според мен няма смисъл от 40-60к за ГТ. Ако ще даваш толкова кинти по-добре 159 или Брера, дори да е на година. 5 звездно шаси и първокласен дизайн, а и ще държат цени още години, докато 147 и ГТ вече поостаряха.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Стояне, ама ти упорито си защитаваш 159-ката
                                Аз съм на мнение, че цените на 159 и Брера след година, до две години максимум, просто ще се сринат
                                Даже са много две години... те още от сега са започнали
                                Станат ли на по 4-5 години, просто ще рухнат... не знам, защо си мисля такива неща, ама имам някакъв презИхтиман
                                sigpic

Comment

Working...
                                X