Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Стояне, ама ти упорито си защитаваш 159-ката
    Аз съм на мнение, че цените на 159 и Брера след година, до две години максимум, просто ще се сринат
    Даже са много две години... те още от сега са започнали
    Станат ли на по 4-5 години, просто ще рухнат... не знам, защо си мисля такива неща, ама имам някакъв презИхтиман
    съжалявам ако изглежда твърдоглаво

то на всички алфи им рухват цените :P те трябва да го направят като мото
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Още 2 предложения от мен
      http://renault.bg/bg/vehicles/Megane_RS_Sport/
      http://www.mitsubishi-motors.bg/models/ ... ice&mid=31
      Мисля,че новия Лансер си заслужава
      156 1.8 T.S 144 hp '99
      Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

Новия Лансер е егати корейоподобната пръчка, а пък Реното защо го сложи не мога да разбера. В тия пари какви американки влизат в момента( па и момъка е писал че разхода няма значение)

Comment

"MeganeRS" е хубав, "ClioRS" също, както и "FocusST", "AstraOPC", "LeonCupra", "GolfGTi", "CivicTypeR", "Mazda3MPS" и т.н., и т.н.... а пък "ClioV6" е УНИКАТ
          Естествено, няма италиански модел в тоя списък, защото спряха "147GTA", пък и тя е по-скъпичка доста от гореизброените
          Та извода е следния - ако търсим максимална мощност до 60'000лв., може просто да пропуснем всички италиански марки
          Нооо, всяко зло за добро, са казали хората
          sigpic

Comment

а пък "ClioV6" е УНИКАТ
            този мъник е бати дзвера
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
              Новия Лансер е егати корейоподобната пръчка, а пък Реното защо го сложи не мога да разбера. В тия пари какви американки влизат в момента( па и момъка е писал че разхода няма значение)
              Аз съм малко бос по темата американски автомобли така че ще може ли да ми поразясниш за кои американки стаа въпрос

Comment

caddy CTS мисля че влиза в тези цени, V6 двиатели дори и на базовите модели друг е въпроса, че частите ти сигурно ще са като теглото им в злато
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Американка в България карал ли си ? Колегата е писал,че иска нова кола... Реното също е кола .... Писах го понеже ми харесва и човека просто иска съвет за покупка и трябва да има от всичко по малко. Има тестови автомобили отивай и карай пък което ти легне на сърце :P
                  156 1.8 T.S 144 hp '99
                  Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

"Кадилак" си е "Опел", "Сааб" също - пари на вятъра
                    sigpic

Comment

"Кадилак" си е "Опел"
                      заеби

гм в уса и гв у европата лееееееееекинко се разминават

иначе за сааба е верно
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Малкия мустанг примерно, Понтиак Солстайс -задно, 177 коня, за малко повече пари 2.0 турбо - 260 коня, Тойота Камри солара ,ааа, и ако искаш бърза кола за малко пари си купи мотор за 20000 и една нормална 147 за останалите 40000

а на американките колко са им евтин ичастите не е истина, доставката отдавна е решена , сервизи има, не живеем преди 20 години

Comment

"MeganeRS" е хубав, "ClioRS" също, както и "FocusST", "AstraOPC", "LeonCupra", "GolfGTi", "CivicTypeR", "Mazda3MPS" и т.н., и т.н.... а пък "ClioV6" е УНИКАТ
                          Естествено, няма италиански модел в тоя списък, защото спряха "147GTA", пък и тя е по-скъпичка доста от гореизброените
                          Та извода е следния - ако търсим максимална мощност до 60'000лв., може просто да пропуснем всички италиански марки
                          Нооо, всяко зло за добро, са казали хората
                          ти само Шкода не изреди , и 500 коня рено и сеат да има са си пръчки

Comment

"OctaviaRS" е 60'000лв. максимум
                            Аз какво да направя, като има голям избор за тия пари и при това много по-голям от "Алфа Ромео"

....и ако искаш бърза кола за малко пари си купи мотор за 20000 и една нормална 147 за останалите 40000
                            Те тАва е, баце
                            sigpic

Comment

Working...
                            X