Известие

Collapse
No announcement yet.

Стоичков-за и против

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стоичков-за и против

Сигурно всички сте чули вече за случката..........Айде всеки да си каже мнението по въпроса.
    Моето е:не го опрвдавам за действията му към съпругата на фотожурналиста,но за останалото аз бих хаправил същото..........

Абсолютно споделям мнението на gadimir
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Чукундур! Селска пръчка.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
        Чл. 32.
        ...
        (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Сами си направете извод кой прав,кой крив.Ето и сходна тема на колегата dch за камерите на КАТ
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15737

Comment

Първоначално публикувано от Доко
          /... освен в предвидените от закона случаи...
          Тия случаи знаеш ли ги кои са, а? И къде пише, че след като субектът е заснет без негово позволение е разрешена саморазправата?
          Хипотетична ситуация: Аз пия бира някъде, ти си снимаш забележителностите и аз попадам в кадър. Ставам сторшавам те от бой и после "сори батка Конституция ко да я прайш". Нищо лично нали, няма да има има проблем така ли?
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

че не можеш да налагаш някой ей така... не можеш...

ама ицо си е ицо.. така че ))) икона! няма 2 мнения!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

НАЙ НАЙ
              МНОГО ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ
              и МНОООГО ГОЛЯМ ТЪПАНАР
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

Падна ми в очите....На публични места не е забранено снимането. Репортера не е навлязал в личното му пространство (айде сега спорете кое му е личното пространство). Ами холивудските звезди ги снимат под път и надпът, не сте ли гледали как се навират навсякъде и дори си просят да ги ударят...защото знаят после че ще спечелят обещетение от сътветната звезда. В тоя случай едва ли ще стане така, но постъпката на Ицо е селска...
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  че не можеш да налагаш някой ей така... не можеш...

ама ицо си е ицо.. така че ))) икона! няма 2 мнения!
                  Иконата, колега, в момента е долнопробна карикатура. Никой не оспорва заслугите му към българския футбол, но от 96-та насам му носи само вреда. Колкото до конкретната му постъпка - нищо особено, поредната изцепка на самозабравил се простак, живеещ в миналото.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Тия случаи знаеш ли ги кои са, а?

ЗАКОН ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА

Чл. 2. (1) Специални разузнавателни средства по смисъла на този закон са техническите средства и оперативните способи за тяхното прилагане, които се използват за изготвяне на веществени доказателствени средства - кинозаписи, видеозаписи, звукозаписи, фотоснимки и белязани предмети.
                    Чл. 3. (1) Специалните разузнавателни средства се използват в случаите, когато това се налага за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления по реда на Наказателно-процесуалния кодекс, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин.

Пак ти цитирам колегата и явно не си дочел мнението ми,писах Сами да си направете извод кой прав,кой крив. А лично аз Стоичков ма хич не го долюбвам ,по-голям световно-известен селяк нема ,и в случая не го оправдавам,но си има закони и те според мед трябва да важат за всички , не само за световноизвестните селяци, а и за простосмъртните журналисти.Не съм адвокат ,може би някой юрист от форума ще изтълкува по правилно тези закони , и в крайна сметка всичко е субективно. Има за има и против. А ако мен някой ме снима докато си празнувам и си хапвам някъде , ставам и го накъртвам. . Явно ти си нямал допир със славата и жълтата преса

Comment

http://radiojoy.net/index.php?area=1&p=news&newsid=953

а корицата е трепач ще си направя тениска ...
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD
                      Mazda CX-5

Comment

Бе Стоичков може да е жертва на папарак, но не може един човек, като него обществена личност, да си проявява селенията по такъв начин.С други думи независимо какъв е случая простака и тъпанара за пореден път излезе той и май само с това ще се запомни, такова чувство имам.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Не зная за каква "Икона" става дума. За мен Стоичков е просто един неграмотен селянин, който тичаше бързо, когато беше футболист. Безкрайно прост, надут и нахален. Като футболист не беше и особено талантлив даже. Бербатов е класи над него, но нямаше късмета да играе в голям отбор иначе щеше да постигне поне толкова, колкото и Стоичков. Да не говорим, че Ицето стана звезда, защото поколението и в ЦСКА и в Националния отбор беше невероятно. Барса също беше супер отбор по това време. Видяхме какво направи в Парма - нищо и половина.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Доко
                            КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
                            Чл. 32.
                            ...
                            (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Сами си направете извод кой прав,кой крив.Ето и сходна тема на колегата dch за камерите на КАТ
                            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15737
                            Все ми се струва, че на обществено място не е забранено да се снима! Аз си снимам интериора вътре, той какво прави там като иска да не го снимат има клубове, където се допускат само членове и няма такива пробелми!
                            Lexus IS200

Comment

Г-н Стоичков трябва да бъде съден за нанасяне на побой. Не зная какво наказание се предвижда, очевидно е обаче че го е извършил.
                              Ако той желае нека да осъди журналиста, че го е снимал без негово съгласие, няма обаче право да го бие.

За мен лично той е един абсолютен простак. Аз не съм фен на футбола съответно не ми дреме, че е най-великия български футболист или каквото и да е в тази сфера. Колкото и заслуги да има, колкото и известен да е, нищо не оправдава поведението му в ежедневието. Като човек за мен той е един боклук. С такива хора като него аз не разговарям, не си струва.
                              145 1.9 JTD '99

Comment

Working...
                              X