Известие

Collapse
No announcement yet.

1600км с 4 литра вода

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1600км с 4 литра вода

Тази тема е много добра вижте както е изобретил нашенеца.
    http://beinsa.info/bg_scientists/yull_brown.htm
    sigpic
    punto GT '96

Наистина много интересно!
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

да събереме пари и да купим един такъв генератор
      Lexus IS200

Comment

Мдааааааа много интересно и обещаващо. Само дето законите на физиката в нашата вселена не го позволяват. А те не са гласувани в нашето народно събрание
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ами тези всичките фирми, които го произвеждат този генератор, дали само мамят ако е невъзможно ?

не разбирам от химия/физика (в гимназията не съм си купил учебник по нито едното в продължение на 5 години) но ми зучи доста "нагласено"

някой, който да може да потвърди/отрече ?

ако всичкото това е истина - проблемите на чоечеството с горива и т.н. ще бъдат решени, а това ми се струа мноооого невероятно
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

беинса дуно
            това на български се превежда като ташакус максимус
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
              ако всичкото това е истина - проблемите на чоечеството с горива и т.н. ще бъдат решени, а това ми се струа мноооого невероятно
              Ако е истина проблемите с горивата няма да свършат, поне докато не се изчерпят запасите на нефт и природни горива максимално и не се сринат крупните компании, спиращи алтернативните методи за добив на енергия.
              Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
              Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
              Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR
                Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                Ако е истина проблемите с горивата няма да свършат, поне докато не се изчерпят запасите на нефт и природни горива максимално и не се сринат крупните компании, спиращи алтернативните методи за добив на енергия.
                това го знаем, става въпрос че това все пак е решение
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Абе не ги пишете тия работи, че ще вдигнат и водата
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А вия прочетохте ли статията?
                    Защо според вас са го убили човека и са му изгорили лабораторията?
                    Сигурно защото от изобретението му нищо не става и ей така да си го очистят .
                    Ако в днешно време такова нещо стане популярно и започне масово производство хората които продават нефт ще останат с пръст в ...
                    пък може и война да стане.
                    sigpic
                    punto GT '96

Comment

Подобни генератори за автомобили за голям хит в америка и австралия. Само че колата ти не става перпетуум мобиле, а спестяваш около 20% гориво, падат вредните емисии и двигателя се износвал много по-малко. Аз попаднах случайно на едно инфо и като се порових излезе маса информация. Абе за любопитните погледнете тая yahoo group http://tech.groups.yahoo.com/group/wate ... roup&slk=1, има изчерпателна информация
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
                      X