Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЙ-ГОЛЯМИЯТ БУЛЕВРАД НА СТОЛИЦАТА НА Р. БЪЛГАРИЯ 2008 Г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от TRENDi
    А може би точно заради това я има тая дупка...
    Е, определено, точно за това не е. Пари съм сигурен, че има, ама нали се "усвояват" от компетентни и винаги по предназначение... А, отделно, че и всички знаем, че дупките се оправят, както трябва
    Ами дай да спреме всички да си плащаме данъците тогава Според тебе по- добре ли ще стане положението? И защо аз да плащам, а бай Генчо от село Бухово (дошъл да живее в големия град) се прави на тарикат и не плаща, а пък в един момент на него му оправят улицата пред блока, а на мен не ми я оправят. Е бай Генчо въпреки, че не си е платил е имал късмет.. А ако си беше платил и двамата щяхме да имаме късмет.

Дали пък да не подшушна на данъчните, кой не си е платил данъка то му писва на човек от тарикатчета. Като не си си платил данъка- трай си и се моли да не те хванат, щото мен ме дразниш примерно с това нещо и сериозно бих се обадил на компетентните органи!
    Lexus IS200

Comment

Бързо си призняйте кой гласува за него
      Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        Първоначално публикувано от TRENDi
        А може би точно заради това я има тая дупка...
        Е, определено, точно за това не е. Пари съм сигурен, че има, ама нали се "усвояват" от компетентни и винаги по предназначение... А, отделно, че и всички знаем, че дупките се оправят, както трябва
        Ами дай да спреме всички да си плащаме данъците тогава Според тебе по- добре ли ще стане положението? И защо аз да плащам, а бай Генчо от село Бухово (дошъл да живее в големия град) се прави на тарикат и не плаща, а пък в един момент на него му оправят улицата пред блока, а на мен не ми я оправят. Е бай Генчо въпреки, че не си е платил е имал късмет.. А ако си беше платил и двамата щяхме да имаме късмет.

Дали пък да не подшушна на данъчните, кой не си е платил данъка то му писва на човек от тарикатчета. Като не си си платил данъка- трай си и се моли да не те хванат, щото мен ме дразниш примерно с това нещо и сериозно бих се обадил на компетентните органи!
        Не е така... Щото плащаш до едно време, чакаш, чакамш и накрая ти писва като видиш, че няма файда. Просто държавата ни е устроена така, че да те кара да действаш по тоя начин - това е ФАКТ. И няма кво да се оплакваме щото нищо няма да променим ами да се научим да живеем по тоя начин щото тва е една дребна мизерия просто. Ама в крайна сметка когато човек плаща очаква да получи нещо. И не го интересува кой е платил и кой не е!!!!! Мен НЕ МЕ ГРЕЕ кой си е платил, интересува ме като си платя да ПОЛУЧА нещо. Да не съм малоумен да плащам за нещо което го няма ??
        Виж Алфата ...

Comment

А ако си беше платил и двамата щяхме да имаме късмет.
          Разсъждението ти щеше да е логично, ако не бяхме в България. Тук, дали на Бай Кънчо от съседната улица или пък твоята ще му я асфалтират зависи от това, дали шефчето на съответната община, кметство и т.н. не е решил да усвои/отклони средствата за ново служебно МПС, което естествено няма да е Дачия Логан и естествено ще си го ползва за лично. Това е само груб пример, разбира се.

Като не си си платил данъка- трай си и се моли да не те хванат, щото мен ме дразниш примерно с това нещо и сериозно бих се обадил на компетентните органи!
          Да те успокоя - колата съм си я рег. в общината и си плащам, но при следваща - тая грешка няма да я направя.
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

При положение, че по-гокяма част от хората си плащат данъците и ефекта е между 0 и -1.... останалите, а и тези дето досега са плащали започват да се чудят какво става и защо го правят....

Народа и държавата е нещо като мъжа и жената. Не е ясно кой трябва да е 1-ви, но определено след като едната страна прави нещо другата трябва да отвърне... ако ли не следва стандартната схема на скандал и развод.

Личното ми мнение е , че въпреки малкото което прави народа то той все пак е направил нещо и сега някой трябва да му върне жеста и вярата. Така ще е докато не се смени схемата на избори в държавата и народа не започне сам да избира личностите които иска да го управляват.
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

Требе да се мисли философски тука щото иначе се влиза в един омагьосан кръг. НЕМА да се опраим скоро, защо го мислите тва изобщо ?? )) Дали ше плащате или не няма ралзика )) НЯМА да се оправим от това. Като му дойде времето тогава ше се оправим Сега не му е времето още ))) Който има пари да дава, аз не ща. Колкото пари се съберат толко пари ще се откраднат А да се гласуа наистина е тъпо. Има смисъл просто за да не ти откраднат гласа затва гласуваите за БКП и тва е )) даже две БКПта има. Ама е наистина вярно, че понякой път на човек му идва в повече да не говорим за хората които си отиват от този свят поради тази причина ... например щотот на някой олигофрен ен са му зели книжката ... или щотот на магистралата в най-лявата лента има дупка ... или щото на техническия преглед се минава без присъствието на автомобила или разни др. неща има ги безброй. Направо ми иде да им изкъртя и народното събрание и тъпите мутри ...
              Виж Алфата ...

Comment

А за данъка докато не ме накарат да го платя няма да го платя ... Който си мисли, че в Германия например ако нямаше механизъм да те накарат насила да си платиш и данъците, и глобите и т.н. , хората сами щяха да плащат - ха ха ха
                Виж Алфата ...

Comment

"Дума дупка не прави''......те всички кметове до сега се опитваха с думи да ги запълнят!......а то си трябва цялостно асфлтиране .....есента е запълнят, напролет станала по голяма .....то и на всеки настоящ кмет обещанията ще са по големи
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                  X