Известие

Collapse
No announcement yet.

Честита 31 титла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито и от мен на сите армейци по света
    sigpic
    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Да ви е честита... и новата титла и новото ръководство...

Така като гледам ако Лупи продължава така да ви излага скоро няма да имате нищо друго освен спомените за тези успехи...

Спечелили ли сте... ми хубаво... ама поне заради фейрплей-а трябва да изчакате да свърши първенството та да иксате да ви награждават... огомен митинг щяло да има... конгрес на бфс свиквал... и за кво... за да ви дадът на мача с Левски... За мене тва си е чиста проба "хляб и зрелище"...
      1. иска да се отвлече вниманието от финансовите проблеми на отбора...

2. иска да се отвлече вниманието и от вече все по видимото нежелание на г-н Митал да се занимава с каквото и да било свързано с България...

3. иска да скрие факта, че като всяка година се купуват цял отбор чужденци с претенции - всяка година пак най-добрия ви играч е Велизар... освен това познайте при наличието на толкова покупки кога ще излезе следващия Стоичков, Лечков или Костадинов от вашия отбор... А кой печели от трансферите на тези камъчета с претенции за перли??? Вие публиката на цска или някой друг?

Както и да е... честита ви 31-ва титла... честита ви 60 годишнина...
      Радвайте се докато можете, защото догодина нашия отбор ще е сработен; Мъри ще си е наложил начина на мислене на новите футболисти; ще сме наложили още някой юнуша на клуба който дава мило и драго за него, а не се реди за заплата без да се е изпотил на тренировката... Та тогава да ви видим - когато имате реална конкуренция... Само се надявам Лупи да не ви е затрил дотогава... че няма да има кой да биеме...

ПС: Сега, понеже знам че феновете на цска в по-голямата си част са фенове на този отбор не защото го обичат, а защото мразят левски, предполагам че ще ме оплюят... но в крайна сметка това си е за тях... смятам че критиката ми е конструктивна
      Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
        ПС: Сега, понеже знам че феновете на цска в по-голямата си част са фенове на този отбор не защото го обичат, а защото мразят левски, предполагам че ще ме оплюят... но в крайна сметка това си е за тях...
        колегаа това е НАЙ-безсмисленото нещо което съм чувал някога а за другото няма смисъл да коментирам......видяли сме всички че в такива спорове нищо не става освен да си тровиме нервите
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Честито на чорбицата!
          Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската.
          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
            Честито на чорбицата!
            Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската.
            Е тва е злобничко
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian
              Честито на чорбицата!
              Е тва е злобничко
              и неоместничко
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Може да духаме , ама вие поне изпрахте
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
                  Първоначално публикувано от marian
                  Честито на чорбицата!
                  Е тва е злобничко
                  и неоместничко
                  Пише се неУместно!

PS Кои сме ние???
                  www.facebook.com/workshox

Comment

1.тази тема беше за честитки,поздрави и пожелания по случай 31 титла на ЦСКА,а не за поредното избиване на комплекси на фенове на един отбор.....
                    2.Що не си гледате вашия отбор,а типично по български все ровите в паничката на другите
                    3.Надявам се че спазих добрия тон

Comment

Честито на чорбицата!
                      по добре, че не отиваме там, че да не оакаме като вас...
                      големите надежди големите прикъзки...
                      нас ни стигат победите в уефа. Предполагам не е нужно да напомням отбори които ЦСКА победи в последните няколко години! Ще споменем само ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ победен на собсвения му АНФИЙЛД РОУД!!!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ И 31-ва ШАМПИОНСКА ТИТЛА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ АРМЕЙЦИ!!!

САМО ЦСКА!!!
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

ЦСКА сега и завинаги
                        156 2.0TS 99

Comment

На 10 май всички на Армията Само ЦСКА

Comment

Естествено че сме там, такава гавра с Лефски не е за изпускане
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
                              На всички цесекарчета - честито и наздраве! Аз съм (или по-точно бях) от Ботев Пд, ама вече ме хвана срам - щото къвто президента,такъв и отбора - е.а си и селската работа.
                              Еми ти значи въобще явно не си бил за Ботев щом си се отказал. Кво значи отказах се? Ама айде няма да започвам спор, защото нито е за темата нито за форума
                              ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

Comment

Честито на чорбицата!
                                Айде след 10ти май да пляскате след мача мъри + правилен футбол+аплодисменти=калъвки
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X